Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Arctic O10+

Lazile frigorifice ofera solutii optime de pastrare a unor cantitati mari de alimente pentru o perioada mai lunga de timp. Daca cele mai multe modele de lazi frigorifice au un volum generos si dimenisuni mari, exista si modele mai inguste care sunt mai economice si necesita un spatiu mai mic pentru depozitare. Aceste lazi pot sa completeze un congelator mic de frigider, fiind ideale pentru pastrarea legumelor si fructelor congelate dar si a preparatelor din carne si peste. In continuare va vom prezenta o astfel de lada frigorifica compacta care se afla in oferta producatorului autohton Arctic.

Arctic O10+ este o lada frigorifica cu un design clasic de culoare alba si o forma care se aseamana cu frigiderele de mici dimensiuni. Manerul orizontal de pe marginea capacului permite accesul facil in interiorul lazii, iar capacul cu deschidere larga nu incomodeaza atunci cand puneti sau scatei alimentele. Dimensiunile acestei lazi frigorifice sunt de 53.7 x 86 x 61 cm iar volumul net este de 104 litri, fiind un model potrivit pentru familiile mici si medii.

Arctic O10+

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Arctic O10+

Arctic O10+ are un consum anual de 178 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar cu energie consumata fiind mai mic de 10 lei. Chiar daca nu are un consum foarte redus de energie, acesta este comparabil cu majoritatea lazilor frigorifice, existand putine modele cu o eficienta energetica mai buna. Nivelul zgomotului de 41 dB este unul redus, astfel ca veti putea amplasa lada chiar si pe hol fara sa fiti deranjati.

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea temperaturii interioare si doua leduri colorate care va vor instiinta daca exista probleme de functionare. Lada este facuta din materiale neinflamabile si are o izolatie densa care asigura o temperatura constanta in interior. Capacitatea de congelare de 4.75 Kg in 24 de ore este una buna, iar autonomia in cazul unei pene de curent poate sa ajunga pana la 30 de ore. In plus, functia Fast Freezing reduce temperatura pana la – 27 de grade Celsius pentru congelarea rapida a alimentelor introduse. Calitatea si fiabilitatea acestei lazi este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator dar si de certificarea TUV.

Puncte tari

  • Design compact
  • Nivel scazut al zgomotului
  • Materiale de calitate
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Consumul energentic nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Arctic O10+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.