duminică, iunie 23, 2024
AcasăFrigidereLada frigorifica Arctic O47+ prezentare si pret

Lada frigorifica Arctic O47+ prezentare si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Arctic O47+

Daca doriti sa consumati fructe, legume sau carne si preparate din carne din producatia proprie pe tot parcursul anului veti avea nevoie de spatii mai generoase de congelare decat cele oferite de combinele frigorifice sau de frigiderele clasice. Cea mai buna solutie este reprezentata de lazile frigorifice, care au o fiabilitate si rezistenta foarte buna dar si preturi mai accesibile fata de congelatoare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica cu un volum generos care este produsa de compania autohtona Arctic.

Arctic O47+ este o lada frigorifica cu un design clasic de culoare alba si un maner ergonomic in partea centrala a capacului. Lada are si un sistem de inchidere cu yala, astfel ca va putea sa fie utilizata si de micile magazine care comercializeaza diferite tipuri de produse congelate. Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 155.2 x 86 x 72.5 cm iar volumul net de este 451 de litri, acest model fiind potrivit pentru micii comercianti sau familiile mai numeroase care gatesc des.

Arctic O47+ pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Arctic O47+

Compresorul lazii frigorifice Arctic O47+ are un consum energetic anual de 351 kWh care este incadrat in clasa A+, costul cu energia consumata pentru fiecare luna de utilizare fiind de aproximativ 19 lei. Nivelul de 44 dB este unul destul de scazut avand in vedere volumul generos al acestui model, astfel ca nu va va deranja chiar daca o veti amplasa in apropierea spatiilor de odihna.

In interiorul lazii se gasesc 3 cosuri metalice care se scot usor unde veti putea sa pastrati caserolele cu deserturi, aluaturile sau pungile mai mici cu legume. Celalalte alimente vor trebui depozitate in partea inferioara, fiind indicat sa le pastrati in caserole inchise sau in pungi sigilate pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Spatiul interior este protejat cu un strat antibacterian care nu va permite dezvoltarea bacteriilor responsabile de alterarea alimentelor. Becul de pe capac ofera un nivel bun de lumina, astfel ca veti putea gasi alimentele mai usor, chiar daca lada este depozitata intr-o incapere mai intunecoasa.

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea nivelului temperaturii interioare si trei leduri colorate care indica functionarea corecta sau eventualele defectiuni. Capacitatea de congelare de 20 Kg in 24 de ore este destul de buna, la fel ca si autonomia de 67 de ore in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent. Lada are o izolatie densa care reduce vibratiile si zgomotul dar pastreaza constanta temperatura interioara indiferent de variatiile de temperatura exterioara sau de cele ale tensiunii electrice.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Volum de 451 de litri
  • Sistem de inchidere cu yala
  • Nivel redus al zgomotului
  • Iluminare eficienta
  • Compartimentare buna

Puncte slabe

  • Eficienta energetica redusa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Arctic O47+

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Arctic O47+ este o lada frigorifica cu volum generos, design clasic si compartimentare buna. Sistemul eficient de iluminare, panoul de control intuitiv si raportul bun calitate/pret sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice produse de Arctic.Lada frigorifica Arctic O47+ prezentare si pret