Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Beko HM130520

Pastrarea alimentelor o perioada mai lunga de timp se poate face atat in congelatoare cat si in lazi frigorifice de diferite dimensiuni. Avantajul lazilor frigorifice este pretul mai redus dar si faptul ca spatiul nu este compartimentat, putand astfel sa utilizati reciepiente mai voluminoase. Ca si in cazul unui frigider, in alegerea unei lazi frigorifice va trebui sa tineti cont atat de dimensiuni si volum cat si de consumul de energie sau nivelul zgomotului de functionare. In continuare va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Beko care are recenzii foarte bune de la clientii care au achizitionat-o.

Beko HM130520 este o lada frigorifica cu design clasic de culoare alba, cu un maner ergonomic in partea frontala, care permite deschiderea facila a capacului. Acest model are si inchidere cu siguranta astfel ca va putea fi folosit si de catre micile magazine care comercializeaza deserturi sau produse congelate din carne sau peste. Lada frigorifica are dimensiuni de 110 x 86 x 72.5 cm si un volum net de 298 de litri, fiind potrivita pentru familiile care gatesc zilnic utilizand legumele, carnea si fructele din productia proprie.

Beko HM130520

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Beko HM130520

Consumul energetic anual de 272 kWh al acestei lazi friigorifice este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 14.5 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, valoarea de 43 dB este una destul de scazuta, fiind comparabila cu cea a altor combine frigorifice sau frigidere cu un volum similar.

In interiorul lazii se gasesc doua cosuri metalice in care veti putea pastra cutiile cu deserturi, celelalte alimente fiind depozitate in partea inferioara. Pentru ca fructele, legumele, carnea, pestele sau deserturile sa nu faca schimb de gusturi si mirosuri va trebui sa le pastrati in caserole sau in pungi sigilate. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 13.5 Kg iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute pana la 36 de ore datorita izolatiei dense de calitate superioara.

Panoul de control mecanic are un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea temperaturii interioare si 3 leduri colorate care va instiinteaza daca lada functioneaza corect sau daca exista o defectiune. In plus, functia Vario Store permite utilizarea lazii pe post de frigider sau ca un compartiment cu temperatura de 0 grade Celsius in functie de necesitati. Daca veti achizitiona acest model in perioada urmatoare, veti beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Inchidere cu siguranta
  • Doua cosuri metalice
  • Panou de control simplu
  • Consum redus de energie
  • Garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte scazut

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Beko HM130520

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.