Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Beko HS23753

Alimentele proaspete pot fi pastrate prin congelare o perioada mai lunga de timp, asigurandu-va necesarul de consum pentru anotimpurile reci. Legumele, fructele, carnea si preparatele din carne, pestele sau diferite aluaturi pot fi congelate o perioada de timp care variaza de la cateva luni pana la un an. Pentru a va asigura un spatiu suplimentar de congelare, cea mai buna solutie este achizitia unei lazi frigorifice care poate sa ofere un volum generos care este comparabil cu al unui frigider sau al unei combine frigorifice. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Beko care are recenzii foarte bune de la clientii care au achizitionat-o.

Beko HS23753 este o lada frigorifica cu un design clasic alb cu un maner in partea exterioara a capacului care permite deschiderea facila a acesteia. Lada este prevazuta cu un sistem de inchidere cu yala, putand sa fie utilizata si de micile magazine care comercializeaza produse congelate. Acest model are dimensiuni de 155.2 x 86 x 72.5 cm si un volum net de 350 de litri, fiind destinata utilizarii de catre familiile mai numeroase care gatesc zilnic sau de catre micii comercianti.

Beko HS23753 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Beko HS23753

Beko HS23753 are un compresor cu un consum energetic anual de 234 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, ceea ce inseamna un cost lunar de utilizare de cel mult 13 lei. Izolatia densa a lazii mentine constanta temperatura interioara dar reduce si nivelul vibratiilor si al zgomotului de functionare, acesta din urma avand un nivel de doar 42 dB, o valoare comparabila cu frigiderele si combinele frigorifice cu volume similare.

In interiorul lazii exista 4 cosuri metalice care se pot scoate usor si unde veti putea sa depozitati caserole cu deserturi sau pungi cu legume sau fructe pe care le veti consuma intr-un timp mai scurt. In partea inferioara veti putea pastra celelalte alimente mai voluminoase, care insa vor trebui puse in pungi sau caserole inchise pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Pe partea interioara a capacului exista un bec care ofera un nivel bun de lumina utila daca lada este amplasata intr-un spatiu mai intunecos.

Panoul de control are un buton rotativ pentru pornire/oprire si setarea temperaturii interioare si trei leduri luminoase care va vor instiinta daca lada functioneaza corect sau intampina unele probleme sau defectiuni. Capacitatea de congelare de 22 Kg in 24 de ore este foarte buna, la fel ca si autonomia in cazul unei pene de curent care ajunge pana la 67 de ore.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Consum redus de energie
  • Volum generos
  • Sistem de securizare cu yala
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Panou de control simplu
  • Iluminare interioara eficienta

Puncte slabe

  • Pretul este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Beko HS23753

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.