Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Gorenje FHE 301 W

Lazile frigorifice ofera un spatiu de depozitare generos in care veti putea pastra legume, carne, peste sau fucte si deserturi o perioada mai lunga de timp. Aceste alimente sunt pastrate in conditii optime de temperatura si umiditate, putand fi consumate intr-un interval cuprins intre 1 si 12 luni de la congelare, in functie de fiecare aliment. De exemplu, carnea cruda de porc se poate pastra cel mult 6 luni, iar cea de pui sau vita cel mult 12 luni de la data congelarii. In continuare va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Gorneje care are reviewuri foarte bune de la clienti.

Gorenje FHE 301 W este o lada frigorifica cu un design clasic de culoare alba si un maner orizontal integrat in partea din fata a capacului. Balamalele care sustin capacul permit deschiderea usoara a acestuia si introducerea facila a alimentelor. Dimensiunile lazii sunt de 130 x 85 x 70 cm, iar volumul net total este de 290 de litri, acest model fiind potrivit pentru familiile care doresc sa-si pastreze pentru iarna legume, carne si fructe din productia proprie.

Gorenje FHE 301 W

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Gorenje FHE 301 W

Gorenje FHE 301 W are un compresor cu un consum anual de energie de 280 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consum care este comparabil cu al altor modele cu volum si specificatii similare, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 15 lei. Nivelul zgomotului de 43 dB este unul destul de redus, astfel ca nu va va deranja nici daca veti pune lada pe un hol in apropierea spatiilor de odihna.

In interiorul lazii se gasesc 3 cosuri metalice in partea superioara unde veti putea pastra caserolele mai mici sau cutiile cu deserturi, celelalte alimente fiind depozitate in partea inferioara. Pentru a va asigura ca legumele, fructele si carnea nu fac schimb de gusturi si mirosuri va trebui sa le pastrati in caserole sau pungi sigilate. Sistemul de iluminare situat in partea din dreapta a capacului asigura un nivel bun de lumina chiar si in cazul in care incaperea este mai intunecoasa.

Panoul de control situat in dreapta jos este format dintr-un buton rotativ pentru pornire si selectarea temperaturii si 3 leduri care va instiinteaza daca lada functioneaza corect sau daca temperatura interioara este prea ridicata. Capacitatea de congelare de 20 Kg in 24 de ore este un foarte buna, iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazut pana la 50 de ore.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Volum generos
  • 3 cosuri metalice in partea superioara
  • Izolatie buna
  • Sistem de iluminare eficient
  • Nivel redus al zgomotului
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este cea mai buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Gorenje FHE 301 W

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.