Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Hansa FS150.3

Frigiderele si combinele frigorifice au de obicei congelatoare cu volume destul de reduse care nu permit pastrarea unor cantitati mari de carne, legume sau fructe, pentru suplimentarea spatiilor de congelare veti putea insa sa achizitionati o lada friogorifica sau un congelator. Lazile frigorifice permit pastrarea alimentelor in conditii optime de temperatura pentru a putea fi consumate dupa o perioada de timp care poate sa depaseasca un an de zile. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de lada frigorifica cu un volum mai redus care este comercializata sub brandul Hansa.

Hansa FS150.3 este o lada frigorifica compacta cu un design clasic de culoare alba si un maner orizontal integrat in capac. Cele doua balamale ofera o deschidere usoara a capacului care ramane fixat, permitand introducerea facila a alimentelor in lada. Acest model are dimensiuni de 76 x 84.5 x 56 cm si un volum net de 146 litri, fiind potrivita pentru depozitarea fructelor, legumelor sau preparatelor din carne din productie proprie.

Hansa FS150.3 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Hansa FS150.3

Hansa FS150.3 are un compresor cu un consum anual de energie de 190 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 10 lei. Nivelul zgomotului de 40 dB este rezonabil avand in vedere volum redus al lazii, fiind comparabil cu cel al frigiderelor si congelatoarelor cu specificatii similare.

In interiorul lazii se gaseste un cos metalic unde veti putea sa pastrati cutiile sau caserolele cu deserturi, restul alimentelor trebuind depozitate organizat in partea inferioara a lazii frigorifice. Pentru a evita ca legumele, fructele, carnea si pestele sa faca schimb de gusturi si mirosuri va trebui sa le pastrati in pungi sau caserole de diferite marimi. Pe usa capacului se afla un bec care ofera o sursa buna de lumina pentru spatiul de depozitare, util in special daca lada se afla intr-un spatiu mai intunecos.

Panoul de control situat in partea de jos contine un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea temperaturii interioare din cele 6 trepte disponibile si doua leduri colorate care va instiinteaza daca lada functioneaza corect sau are anumite defectiuni. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este destul de generoasa iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la o temperatura redusa cel mult 30 de ore.

Puncte tari

  • Design compact
  • Capac cu deschidere usoara
  • Nivel redus al zgomotului
  • Izolatie buna
  • Autonomie mare fara curent
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Consumul energetic nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Hansa FS150.3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.