Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-205NHA+

Daca vi se pare ca spatiul de congelare oferit de frigiderul sau de combina voastra este prea mic atunci il puteti suplimenta cu o lada frigorifica mai compacta. Aceste aparate frigorifice au preturi mai reduse si ofera spatii generoase pentru depozitarea carnii si a preparatelor din carne, a legumelor si fructelor sau a aluaturilor si deserturilor o perioada mai lunga de timp. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica comercializata sub brandul autohton Heinner care are recenzii excelente de la clientii care au achizitionat-o.

Heinner HCF-205NHA+ este  lada frigorifica cu un design simplu de culoare alba si cu un maner orizontal incorporat in partea centrala a capacului. Lada este prevazuta cu patru roti, astfel ca va putea fi mutata cu usurinta in diferite spatii din casa chiar si atunci cand este plina. Acest model are dimensiuni de 91 x 84.6 x 55.5 cm si un volum net de 200 litri, fiind potrivita pentru familiile care depoziteaza o cantitate mare de alimente pentru iarna.

Heinner HCF-205NHA+ prezentare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-205NHA+

Compresorul lazii frigorifice Heinner HCF-205NHA+ are un consum de 222 kWh incadrat in clasa A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 12 lei. Chiar daca eficienta energetica nu este cea mai buna, nivelul zgomotului are o valoare de doar 42 dB, ceea ce inseamna ca veti putea sa amplasati lada in apropierea spatiilor de odihna fara sa fiti deranjati. In plus, lada utilizeaza o tehnologie moderna care ii permite sa functioneze in spatii neincalzite, in care temperatura ajunge pana la – 15 grade Celsius.

In interiorul lazii exista un cos din plastic, care se scoate usor, unde veti putea sa pastrati diferite deserturi sau pungi mai mici cu fructe sau legime. Restul alimentelor vor trebui depozitate unele peste celelalte astfel ca va trebui sa le pastrati in pungi si caserole inchise pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 15.5 Kg in 24 de ore este destul de buna iar autonomia in cazul unei pene de curent ajunge pana la 30 de ore.

Panoul de control electronic permite setarea facila a temperaturilor interioare in 3 trepte: minim, normal si maxim dar si activarea functiei de congelare rapida care va impiedica deteriorarea alimentelor recent introduse in lada. Display-ul lazii este rezistent la apa provenita din condens iar compresorul nu este afectat de variatiile de tensiune care pot interveni pe parcursul utilizarii.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Dimensiuni compacte
  • Nivel redus al zgomotului
  • Roti pentru transport
  • Control electronic
  • Functionare la temperaturi negative
  • Pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

  • Consumul energetic nu este foarte eficient

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-205NHA+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.