Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-98NHA+

Combinele frigorifice si frigiderele au, de obicei, spatii de congelare destul de reduse, care nu permit depozitarea unei cantitati mai mare de carne si preparate din carne, peste sau legume. Cea mai buna solutie pentru suplimentarea spatiului de congelare este reprezentata de lazile frigorifice, care au o gama variata de dimensiuni si volume. Cele mai importante avantaje ale lazilor frigorifice sunt preturile mai mici, functionarea in spatii neincalzite si rezistenta la fluctuatii de temperatura si tensiune. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigoricfica produsa de Heinner care are specificatii bune si dimensiuni compacte.

Heinner HCF-98NHA+ este o lada frigorifica de mici dimensiuni cu design clasic de culoare alba cu un maner vertical integrat in partea centrala a capacului. Cele doua balamale sustin capacul in pozitie ridicata, facilitand astfel introducerea sau scoaterea alimentelor din lada. Lada este prevazuta cu 4 roti care permit mutarea facila a acesteia chiar si atunci cand este plina. Acest model are dimensiuni compacte de 54.5 x 84.6 x 55 cm si un volum net de 100 de litri, ocupand un spatiu redus din bucatarie sau hol.

Heinner HCF-98NHA+ review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-98NHA+

Compresorul lazii frigorifice Heinner HCF-98NHA+ are un consum anual de 166 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, fiecare luna de utilizare avand un cost de cel mult 9 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este unul destul de mare avand in vedere volumul redus al lazii, fiind comparabil cu cel al unui frigider sau al unei combine frigorifice de dimensiuni mai mari.

In interiorul lazii se gaseste un cos din plastic care se scoate usor, unde veti putea sa pastrati diferite cutii si caserole cu deserturi. Restul alimentelor vor trebui depozitate dedesubt, fiind indicat sa le pastrati in caserole inchise sau pungi sigilate pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este destul de buna, iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 24 de ore.

Panoul de control mecanic are un buton rotativ care permite setarea facila a temperaturilor intr-una din cele 7 trepte disponibile. In plus, aveti la dispozitie un functie de congelare rapida care se va putea utiliza atunci cand introduceti o cantitate mare de alimente in lada. Motorul lazii este rezistent la fluctuatiile de tensiune electrica, putand sa functioneze si la temperaturi mai scazute.

Puncte tari

  • Design compact
  • Roti pentru transport
  • Maner ergonomic
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Panou de control mecanic
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Consum energetic destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-98NHA+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.