duminică, iunie 23, 2024
AcasăFrigidereLada frigorifica Liebherr Confort GT 3032 review si pret

Lada frigorifica Liebherr Confort GT 3032 review si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Liebherr Confort GT 3032

Aparatele frigorifice au preturi de achizitie ridicate, de aceea este important sa alegeti un model cu o fiabilitate foarte buna care sa ii asigure o durata cat mai lunga de viata. Pentru determinarea fiabilitatii unui aparat electrocasnic va trebui sa luati in considerare atat renumele companiei producatoare dar si recenziile clientilor sau garantia oferita pentru produs sau pentru unele componente cum ar fi motorul. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Liebherr, care este una dintre cele mai apreciate companii germane la nivel mondial.

Liebherr Confort GT 3032 este o lada frigorifica cu design clasic de culoare alba cu un maner egonomic in partea centrala a capacului. Cele doua balamale din otel au arcuri de fixare pentru pastrarea capacului deschis dar si pentru deschiderea facila a acestuia. Lada are dimensiuni de 99.5 x 91.7 x 75.8 cm si un volum net total de 284 de litri, fiind perfecta pentru suplimentarea spatiului de congelare al unei combine frigorifice clasice.

Liebherr Confort GT 3032 pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Liebherr Confort GT 3032

Compresorul lazii frigorifice Liebherr Confort GT 3032 are un consum foarte economic de doar 209 kWh pe an, acest model fiind unul dintre putinele incadrate in clasa de eficienta energetica A++ care sunt disponibile in acest moment. Consumul zilnic de energie este de 0.57 kWh, fiecare luna de utilizare avand un cost de aproximativ 11 lei. Nivelul zgomotului de 40 dB este un alt punct forte al acestei lazi, astfel ca nu va deranja nici daca o veti instala in apropierea spatiilor de odihna.

In interiorul lazii se gasesc doua cosuri metalice unde veti putea sa depozitati caserolele cu deserturi sau aluaturile si fructele congelate, restul alimentelor trebuind depozitate unele peste celelalte. Pentru a evita schimbul de mirosuri intre produsele din carne, peste si legume si fructe va trebui sa le pastrati in caserole sau alte recipiente inchise. Capacitatea de congelare de 27 Kg in 24 de ore ar trebui sa fie suficienta pentru orice familie iar in cazul unei pene de curent lada va pastra temperaturi scazute pana la 54 de ore.

Panoul de control electronic permite setarea facila a temperaturii interioare, orice defectiune de functionare fiind semnalizata prin intermediul unor leduri colorate. Aceasta lada utilizeaza functii si sisteme moderne dezoltate de Liebherr precum StopFrost care nu permite formarea straturilor groase de ghiata in interior sau SuperFrost care va reduce rapid temperatura la -32°C pentru a pastra proprietatile nutritive ale alimentelor recent introduse.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Maner ergonomic si balamale cu arcuri
  • Panou de control electronic
  • Eficienta energetica buna
  • Nivel redus al zgomotului
  • Materiale de calitate

Puncte slabe

  • Pretul este pe masura specificatiilor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Liebherr Confort GT 3032

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Liebherr Confort GT 3032  este o lada frigorifica moderna, cu un volum generos si o eficienta energetica excelenta. Panoul de control electronic, nivelul redus al zgomotului si posibilitatea utilizarii in spatii neincalzite sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta lada frigorifica produsa de Liebherr.Lada frigorifica Liebherr Confort GT 3032 review si pret