marți, mai 21, 2024
AcasăFrigidereLada Frigorifica Star-Light CFM-146 AP , Oferta Pret si Review

Lada Frigorifica Star-Light CFM-146 AP , Oferta Pret si Review

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Lada Frigorifica Star-Light 

Clima a suferit modificari serioase si in Romania. Anotimpurile s-au amestacat, iar in prezent parca nu mai exista decat doua perioade, de vara si de iarna.

Vara,  media temperaturilor a crescut serios, iar atunci cand se cumpara produse perisabile sau cand vorbim de o petrecere asezonata cu multa bere, congelatorul devine insuficient si trebuie gasita o varianta pentru a pastra toate produsele.

Singura posibilitate pentru a evita deteriorarea alimentelor este sa apelam la o lada frigorifica, iar Star-Light CFM-146 AP pare una dintre cele mai bune alegeri.

Lada frigorifica Star-Light CFM-146 AP are o capacitate de 146 de litri, iar acest volum este datorat in special designului interior special proiectat ce nu are compartimente interioare, fapt ce ar fi putut cauza pierderi in volumul net al lazii.

Singurul accesoriu este un cos metalic ce poate fi utilizat pentru depozitarea legumelor proaspete sau a pachetelor de mici dimensiuni.

In lada frigorifica pot fi depozitate si alimente voluminoase sau cantitati mari de produse ambalate in cutii de forme si marimi diferite.

Produsul este foarte usor de manevrat datorita celor patru rotile amplasate in partea inferioara, iar nivelul de zgomot de 41 de decibeli asigura linistea necesara in apartament.

In ciuda dimensiunilor interioare mari, lada frigorifica este echipata cu o functie speciala de super congelare, ce va accelera produsul de inghetare al alimentelor, reducand astfel perioada de timp necesara in mod obisnuit.

Aceasta functie coboara rapid temperatura pana la valoarea de -32 grade Celsius, iar dupa ce produsele au inghetat functia de supercongelare comuta in mod automat pe modul de inghetare normal.

Tehnologia de congelare utilizata este de tip static Frost Less, cu traseul vaporizatorului integrat sub invelisul exterior, fapt ce duce la un transfer direct de temperatura intre vaporizator si peretii interiori.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Lada Frigorifica Star-Light 

 

Compresorul este din clasa de climatizare ST, ce functioneaza in regim economic in intervalul de temperatura 16 – 38 de grade Celsius, fara sa solicite suplimentar aparatul sau consumul de energie electrica.

Capacitatea de congelare a alimentelor este in mod normal de 6,5 kilograme pe zi, iar dezghetarea se face manual. Condensul provenit din dezghetarea lazii foloseste un traseu de drenaj special ce poate fi deversat intr-un vas colector special sau direct in canalizare.

Controlul lazii se face cu ajutorul unui comutator amplasat in partea din dreapta jos ce ne ofera doua trepte de reglaj (minim si maxim), iar un led situat sub comutator ne atrage atentia atunci cand aparatul se afla in stare de functionare.

Interiorul este iluminat cu ajutorul unor sisteme LED, ce ofera atat o vizibilitate interioara excelenta, cat si o economie de energie substantiala.

Perioadele cand frigiderul sau congelatorul consumau foarte mult curent tin de domeniul trecutului. Aparatul este incadrat in clasa energetica A+, ceea ce inseamna un consum foarte redus de energie electrica (cu pana la 20% mai putin fata de modelele anterioare).

Aparatul are un consum anual de energie electrica de 190 kWh / an, ceea ce inseamna un consum energetic de 0,52 kWh in fiecare zi. Autonomia de functionare atunci cand lipseste curentul este de nu mai putin de 35 de ore, un interval de timp suficient de lung pentru remedierea oricarei probleme ale retelei.

Produsul poate fi amplasat cu usurinta in orice bucatarie, datorita dimensiunilor reduse (85 x 73 x 52,3 cm).

Designul traditional este subliniat de culoarea alba si de forma patrata. Deschiderea usii se face in plan vertical iar manevrarea acesteia este usurata de prezenta unui maner orizontal ingropat, iar garnitura usii este realizata dintr-un cauciuc tratat cu un strat de adeziv antibacterian.

Puncte forte:

  • capacitate interioara mare;
  • consum redus de energie electrica;
  • prezenta unei functii de congelare rapida;
  • foarte silentioasa

Puncte slabe:

  • usa si partile laterale nu sunt izolate suficient de bine;

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Lada Frigorifica Star-Light 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Star-Light CFM-146 AP este recomandata celor ce doresc o lada frigorifica simplu de utilizat si fiabila, achizitionata la pret mic. Click aici pentru detalii!Lada Frigorifica Star-Light CFM-146 AP , Oferta Pret si Review