Star-Light CFM-249AP review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Star-Light CFM-249AP

Lazile frigorifice sunt aparate frigorifice ideale pentru pastrarea alimentelor perioade mai lungi de timp care pot ajunge si la 12 luni. Intr-o lada frigorifica veti putea sa pastrati atat alimente ambalate achizitionate de la magazinele de specialitate cat si carne si preparate din carne, legume sau fructe din productia prorie. Oferta de lazi frigorifice nu este foarte variata, cele mai multe modele fiind cele cu preturi mai mici care sunt produse de Arctic, Star-Light sau Zanussi. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de lada frigorifica comercializata sub brandul Star-Light care are specificatii decente si un pret accesibil.

Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica cu un design simplu de culoare alba si un maner orizontal incorporat in capac. Lada este prevazuta cu roti rezistente, fiind usor de manevrat si transportat in diferite spatii din casa. Capacul are o deschidere usoara si se mentine ridicat pentru a permite introducerea si scoaterea facila a alimentelor din lada. Acest model are dimensiuni de 98.5 x 85 x 60 cm si un volum net de 249 de litri, fiind ideala pentru suplimetarea spatiului de congelare al unui frigider sau al unei combine frigorifice cu un volum mai redus.

Star-Light CFM-249AP pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Star-Light CFM-249AP

Compresorul lazii frigorifice Star-Light CFM-249AP  are un consum energetic anual de 246 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Consumul zilnic de energie este de 0.67 kWh, costul lunar de utilizare fiind de apriximativ 13.5 lei. Nivelul zgomotului de 41 dB este insa destul de redus, ceea ce inseamna ca nu va va deranja nici daca o veti pune pe un hol in apropierea dormitoarelor.

In interiorul lazii se gaseste un cos metalic unde veti putea sa pastrati cutiile sau caserolele cu deserturi, restul alimentelor trebuind sa fie depozitate unele peste celelalte in partea inferioara. Pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi intre carne, peste, legume si aluaturi, incercati sa le pastrati in pungi sigilate sau in caserole ermetice. Pe usa lazii se afla un bec care permite gasirea mai usoara a alimentelor daca lada este amplasata intr-un spatiu mai intunecos.

Lada dispune de un sistem antibacterian care nu permite dezvoltarea bacteriilor in interior iar functia de super-congelare previne alterarea alimentelor care au fost recent introduse in interior. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este una destul de buna, iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute timp de 46 de ore.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Meniu intuitiv
  • Nivel redus al zgomotului
  • Materiale de calitate
  • Role pentru transport
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este foarte buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Star-Light CFM-249AP