Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Star-Light CCF-295AP

Oferta lazilor frigorifice nu este la fel de variata ca cea a frigiderelor sau combinelor frigorifice, insa veti gasi cateva optiuni atat pentru gama entry-level cat si pentru cele premium. Daca cele mai scumpe lazi frigorifice sunt cele produse de Liebherr, Whirlpool sau Electrolux, modelele cu un pret mai accesibil sunt cele din oferta Arctic, Star-Light sau Heinner. Chiar daca sunt mai ieftine si nu sunt produse de companii cu renume, aceste lazi ofera spatii de congelare generoase si un consum rezonabil de energie, fiind ideale pentru familiile cu un buget mai redus. In continuare va vom prezenta o astfel de lada frigorifica produsa de Star-Light care ofera un raport excelent intre calitate si pret.

Star-Light CCF-295AP este o lada frigorifica cu un design simplu de culoare alba si un maner ergonomic in partea frontala care permite deschiderea facila a capacului. Cele trei balamale ofera o sustinere buna a capacului care faciliteaza incarcarea si descarcarea rapida a alimentelor. Lada are dimensiuni de 111 x 85 x 68.5 cm si un volum de 295 de litri care este comparabil cu al unei combine frigorifice de dimensiuni medii. Acest model are o greutate de 42 Kg, insa este prevazut cu rotile astfel ca va putea sa fie transportat cu usurinta in diferite spatii din casa.

Star-Light CCF-295AP

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Star-Light CCF-295AP

Star-Light CCF-295AP  are un compresor cu un consum anual de energie de 268 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul zilnic de utilizare fiind de cel mult 50 de bani. Nivelul zgomotului de 44 dB este unul rezonabil, fiind comparabil cu cel al altor modele cu volum si specificatii similare.

In interiorul lazii se gaseste un cos din sarma in care veti putea depozita deserturile sau cutiile mai mici, celelalte alimente fiind depozitate in partea inferioara unele peste celalte. Pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi intre alimente, va trebui sa le pastrati in pungi sau caserole ermetice. In plus, sistemul de iluminare ofera o lumina suficient de buna chiar daca lada este depozitata intr-un spatiu mai intunecos.

Panoul de control mecanic are un buton rotativ pentru ponire/oprire si setarea temperaturii intr-unul din cele 6 niveluri disponibile si trei leduri colorate care va instiinteaza daca conbina functioneaza corect sau daca temperatura interioara este prea ridicata. Pentru a evita alterarea alimentelor introduse in lada veti putea sa folositi functia de super-congelare prin care alimentele se vor raci intr-o perioada mai scurta de timp.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Meniu intuitiv
  • Volum generos
  • Nivel redus al zgomotului
  • Roti pentru transport
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este foarte buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Star-Light CCF-295AP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.