Star-Light CFM-203AP

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Star-Light CFM-203AP

Desi nu mai sunt la fel de populare ca acum cativa ani, lazile frigorifice ofera in continuare una din cele mai bune solutii pentru pastrarea alimentelor pentru perioada lungi de timp. Prin congelare veti putea sa gatiti toata iarna folosind legumele din gradina proprie sau sa faceti deserturi delicioase cu fructe bio care nu au fost stropite cu diferite substante cimice. In continuare va vom prezenta o lada frigorifica care este comercializata sub brandul Star-Light care apartine de cel mai mare retailer online – eMag.

Star-Light CFM-203AP este o lada frigorifica cu un design clasic de culoare alba si un maner orizontal integrat in partea centrala a usii. Aceasta lada frigorifica are dimensiuni de 94.5 x 85 x 52.3 cm si o greutate de 33 Kg, insa va putea fi mutata destul de usor cu ajutorul celor patru roti multidirectionale cu care este prevazuta. Volumul total al lazii este de 203 litri, oferind un spatiu suficient pentru pastrarea indelungata a diferitelor tipuri de carne, peste dar si a fructelor, legumelor si a altor deserturi.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Star-Light CFM-203AP

Star-Light CFM-203AP are un consum anual de energie de 219 kWh care este incadrat in clasa A+, costul lunar cu energie consumata fiind de aproximativ 12 lei. Daca consumul energetic este unul dintre putinele puncte slabe ale acestui model nivelul zgomotului este unul dintre atuuri, valoarea de 41 dB fiind una redusa, comparabila cu a altor modele care au preturi mai mari.

Interiorul lazii frigorifice este compartimentat in doua spatii, cosul metalic putand sa fie utilizat pentru deserturile care se vor pastra o perioada mai scurta de timp. In partea inferioara a usii se afla un bec care asigura un nivel bun de iluminare care va va ajuta sa gasiti rapid aliementele de care aveti nevoie.

Panoul de control este situat in partea din dreapta jos si contine un buton rotativ si un led de culoare verde care indica functionarea corespunzatoare a lazii. In cazul in care doriti sa congelati mai repede anumite alimente puteti folosi functia de super congelare, capacitatea maxima de congelare in 24 de ore fiind de 9 Kg.

Puncte tari

  • Design simplu de culoare alba
  • Interior spatios
  • Nivel redus al zgomotului
  • Panou de control mecanic
  • Functie de congelare rapida
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este cel mai redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Star-Light CFM-203AP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.