marți, mai 21, 2024
AcasăFrigidereLada frigorifica Zanussi ZFC21400WA pareri si pret

Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA pareri si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Zanussi ZFC21400WA

Daca nu sunteti multumit de spatiul de congelare al combinei frigorifice atunci il puteti suplimenta cu o lada frigorifica sau cu un congelator. Aceste aparate frigorifice ofera spatii generoase de depozitare a produselor congelate ambalate dar si a carnii, fructelor si legumelor care vor putea fi consumate dupa o perioada de timp cuprinsa intre cateva saptamani si cel mult douasprezele luni. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica cu dimensiuni compacte si si specificatii bune care este produsa de compania italiana Zanussi.

Zanussi ZFC21400WA este o lada frigorifica cu dimensiuni mai mici, design simplu de culoare alba si maner ergonomic in partea frontala a capacului. Cele doua balamale asigura o deschidere larga a capacului care faciliteaza introducerea si scoaterea rapida a alimentelor din lada. Acest model are dimensiuni de 79.5 x 86.8 x 66.5 si un volum net de 210 litri, fiind ideala pastrarea legumelor, fructelor si a preparatelor din carne din productia proprie.

Zanussi ZFC21400WA review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Zanussi ZFC21400WA

Compresorul lazii frigorifice Zanussi ZFC21400WA are un consum anual de energie de 227 kWh care este incadrat in clasa energetica A+, costul mediu lunar cu energia consumata fiind de cel mult 12 lei. Nivelul zgomotului de functionare are o valoare redusa de doar 42 dB, ceea ca inseamna ca veti putea pune lada in apropierea spatiilor de odihna fara sa fiti deranjati.

In interiorul lazii se gaseste un cos metalic in care veti putea sa pastrati caserolele cu deserturi sau pungile mai mici cu legume, restul alimentelor trebuind depozitate unele peste celelalte. Pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri intre alimente, acestea vor trebui pastrate in pungi sau caserole inchise. Pe partea interioara a capacului se afla un bec care va permite sa gasiti mai usor alimentele pe care le cautati, in special daca lada este amplasata pe un hol sau intr-o camera mai intunecoasa.

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ utilizat pentru pornire/oprire si pentru selectarea treptei de racire din cele 6 disponibile si doua leduri colorate care va instiinteaza daca lada functioneaza corect sa intampina unele defectiuni. Lada dispune de un paravan anti-condensare care permite functionarea fiabila chiar si in anexe sau garaje care nu beneficiaza de incalzire. Capacitatea de congelare de 14 Kg in 24 de ore este una destul de buna, iar in cazul unei pene de curent sau a unei defectiuni, lada va pastra alimentele la temperaturi scazute cel mult 28 de ore.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Dimensiuni compacte
  • Nivel redus al zgomotului
  • Panou de control intuitiv
  • Materiale de calitate
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este foarte buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Zanussi ZFC21400WA

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Zanussi ZFC21400WA este o lada frigorifica compacta care este ideala pentru completarea spatiului de congelare de la frigider sau combina frigorifica. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de iluminare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta lada frogirifica produsa de Zanussi.Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA pareri si pret