Laptop ASUS

Click aici pentru a comanda Laptopuri ASUS X509FA la cele mai bune preturi!

Indiferent daca este vorba despre utilizarea laptopului la munca sau pentru distractie, Laptopul ASUS X509FA ofera performante foarte bune si imagini vizuale intense, ceea ce il face sa se transforme intr-o parte perfect integrata in activitatea celor care iubesc performanta tehnica.

Afisajul are unghiuri foarte largi de vizualizare, ajungand pana la 178 de grade si are, de asemenea, o acoperire foarte buna anti-glare, pentru a oferi o experienta fascinanta. In interior, laptopul are un procesor intel Core i5 de generatie 8 si cu 4 GB de RAM, perfecti pentru realizarea sarcinilor de lucru foarte usor si rapid. Designul special ofera o combinatie perfecta intre capacitatea foarte buna de stocare si viteza impresionanta.

Spatiu de stocare si viteza de transfer

Designul dual de stocare ofera acestui laptop viteze super rapide si o foarte mare capacitate de stocare. 1TB este un spatiu de stocare suficient de mare pentru a salva in laptop toate informatiile importante.

Afisajul este foarte luminos

Ecranul acestui laptop ofera o foarte buna experienta in timpul vizionarii, indiferent daca este vorba despre filme, documente sau chiar jocuri. Panoul este Full HD si are unghiuri de vizualizare largi, precum si o acoperire anti-glare care diminueaza distragerile nedorite, precum si toate reflexiile iritante, pentru ca utilizatorul sa se poata concentra asupra a ceea ce ii place.

Eleganta si portabilitate

Acest laptop are o greutate de 1,9 kilograme si este foarte portabil. Este perfect adaptat unui stil de viata foarte rapid. Culoarea sa si finisajul interesant dau acestui laptop un aspect foarte sofisticat, modern si elegant.

Click aici pentru a comanda Laptopuri ASUS X509FA la cele mai bune preturi!

ASUS X509FA

Sunet de cea mai buna calitate

Laptopul are implementata tehnologia Sonic Master, aceasta fiind o combinatie intre tuning software, hardware si audio, care a fost proiectat in scopul de a oferi o experienta audio foarte buna. Codecurile de foarte buna calitate asigura, de asemenea, si encodarea exacta, pe cand amplificatoarele si difuzoarele de dimensiuni mari au o rezonanta adaptata perfect pentru a asigura cea mai buna transmisie audio. Basul este mult mai profund decat in cazul altor modele.

In plus, semnalele sunt prelucrate suplimentar si sunt reglate precis pentru ca experienta sa fie cu mult imbunatatita. Cele mai mici detalii pot fi auzite cu usurinta si zgomotul poate fi filtrat si imbunatatit pentru ca sunetele sa fie imersive.

La toate acestea se adauga si nivelul ridicat de protectie a componentelor. Laptopul are un sasiu intarit care protejeaza informatiile din interior de lovituri si ajuta la o tastare mult mai buna. Capacul poate fi deschis si inchis prin miscari cursive.

Placile metalice de sustinere, amplasate sub tastatura, ofera stabilitate in momentul in care este utilizata tastatura. Se asigura si rigiditate structurala, aceasta fiind cea care consolideaza articulatiile si protejeaza foarte bine componentele.

De asemenea, partile laterale de pe capac au o consolidare suplimentara si functioneaza similar cu grinzile de protectie, aparand intregul ansamblu in eventualitatea unui impact.

Toate aceste caracteristici fac ca Laptopul ASUS X509FA sa fie un produs foarte cautat si foarte apreciat de persoanele care isi doresc autonomie si calitate intr-un produs, care sa fie si usor de transportat oriunde.

Click aici pentru a comanda Laptopuri ASUS X509FA la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.