Lenovo

Click aici pentru a comanda laptopuri Lenovo Ideapad L340-15IWL la cele mai bune preturi!

Lenovo Ideapad este un laptop optim pentru activitati de office si de entertainment, cum ar fi urmarirea filmelor si a videoclipurilor. Nu este suficient de puternic pentru jocuri, insa castiga la capitolul greutate si autonomie.

Avand un sistem audio foarte bun si oferind performante vizuale intense, Ideapad va impresiona inca de la primul contact toti utilizatorii. Sistemul de protectie al camerei web si tehnologia care permite incarcarea rapida sunt doua plusuri importante. Indiferent daca este folosit la scoala, la birou, pe drum sau acasa, acest laptop de 15 inci va fi mereu disponibil pentru diverse activitati.

Caracteristici importante

Sunet

Toate laptopurile Ideapad au o tehnologie avansata Dolby Audio. Acest sistem audio este foarte captivant si ofera un sunet clar, intens si puternic pentru absolut orice, de la filme si pana la muzica din jocuri, indiferent de locul in care este folosit.

Intimitate

Camera Web este HD si ajuta la conversatii si conferinte de cea mai buna calitate. In plus, laptopul este protejat cu ajutorul unui comutator care inchide fizic camera web si ajuta la mentinerea vietii personale private.

Protectia informatiilor valoroase

Indiferent daca este vorba despre teme, munca sau distractie, foarte multe ore in fata ecranului sunt daunatoare pentru ochi. Avand o functie Eye Care, Lenovo ofera un sistem de reducere a emisiilor de lumina si minimizeaza in mod eficient riscul ca ochii sa oboseasca.

Mobilitate indelungata

Laptopul are o autonomie indelungata, ajungand pana la 9,5 ore, ceea ce este mai mult decat suficient pentru vizionarea emisiunilor preferate sau pentru petrecerea catorva ore intr-un mod cat mai placut. In plus, utilizand tehnologia Rapid Charge, bateria poate fi incarcata pana la 80 de procente din capacitatea sa in mai putin de o ora.

Totul merge simplu si rapid

Avand un procesor Intel Gold de generatie noua, acest laptop functioneaza bine pentru taskurile pentru care a fost creat. Nu este doar un laptop productiv, ci si un laptop proiectat pentru deplasari si pentru distractie, pentru jocuri si pentru streaming.

Click aici pentru a comanda laptopuri Lenovo Ideapad L340-15IWL la cele mai bune preturi!

Ideapad L340-15IWL

Hard rapid

Acest laptop are un hard disk de 128 GB M2, ceea ce inseamna ca ofera cea mai mare viteza de transfer existenta in momentul acesta pe piata. In plus, suporta o capacitate maxima de 16 GB.

Alte caracteristici cheie

Pe langa toate avantajele mentionate mai sus, acest laptop are camera web, un touchpad care poate accepta toate gesturile si mai multe atingeri si o tastatura clichet usor de utilizat.

Greutate redusa

Avand o greutate de doar 2,1 kilograme, acest laptop poate fi luat cu usurinta in delegatii si la scoala sau facultate, fara sa puna probleme. Adaugand autonomia de 9,5 ore, daca laptopul este incarcat de acasa, va face fata foarte usor mai multor taskuri pe o perioada suficient de indelungata.

Acest laptop nu este insa potrivit pentru jocuri, din cauza placii video integrate, cu o capacitate de redare mica, insa care se descurca perfect pentru redarea clara a imaginilor si la cea mai buna calitate. Pentru office, distractie sau proiecte este un laptop perfect.

Click aici pentru a comanda laptopuri Lenovo Ideapad L340-15IWL la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.