laptop ieftin

Foarte putini stiu ce inseamna aceste modele de laptopuri refurbished si ca ele pot fi extrem de avantajoase. Pretul mult mai mic fata de un laptop nou este de luat in considerare, mai ales daca este vorba de o companie care doreste sa investeasca eficient. Dar nu doar companiile pot castiga in urma unei astfel de achizitii, ci oricine doreste achizitionarea unui laptop functional, la pret foarte bun.

Ce sunt laptopurile Refurbished

Laptopuri Refurbished inseamna laptopuri luate in leasing sau achizitionate de catre companii, utilizate de angajatii acestora, iar apoi, la expirarea contractului, inapoiate firmei care le-a produs. Ajunse la producator, acestea sunt repuse in stare originala atat din punct de vedere functional cat si estetic. Procesul presupune inlocuirea componentelor uzate sau defecte, testarea si apoi repunerea in circuitul economic. Verificarea se face de mai multe ori, atat de catre distribuitor cat si de vanzator, ele trebuind sa fie in conformitate cu produsul original.

Multa lume confunda laptopurile refurbished cu cele second-hand, insa diferenta intre ele este destul de mare. Ambele sunt produse folosite insa laptopurile second-hand sunt revandute ca atare, cu semnele de uzura si eventualele defectiuni. Riscul in achizitionarea unui laptop second-hand care sa nu functioneze cum trebuie, este mare. In cazul celor Refurbished acesta nu exista, produsul fiind asemanator unuia nou doar ca are mai multa personalitate.

laptopuri refurbished

Avantajele laptopurilor Refurbished

 • Pretul mult mai mic fata de un produs nou este principalul avantaj.

 • Sunt laptopuri care nu prea se gasesc pe piata, foarte eficiente.

 • Sunt mai bune si mai sigure fata de laptopurile second-hand.

 • Sunt intr-o stare tehnica excelenta si 100% functionale.

 • La achizitionare este asigurata o garantie similara unui produs nou, de 24/36 de luni.

 • Majoritatea produselor refurbished sunt livrate in mod corespunzator, in cutii care asigura un transport sigur.

 • Sunt livrate si toate accesoriile necesare punerii in functiune.

 • Uneori este asigurat si sistemul de operare Windows, si el refurbished, rezolvandu-se problema legala cu costuri minime.

 • Au un sistem de racire performant, superior laptopurilor de uz personal.

Dezavantajele laptopurilor Refurbished

 • Desi superioare laptopurilor second-hand, cele Refurbished pot crea probleme pe termen lung. In acest caz este recomandata citirea cu atentie a procesului de certificare inainte de achizitionare, modul in care este definit de vanzator putand da indicii importante despre durabilitatea produsului.

 • Sunt dintr-o generatie precedenta si astfel exista posibilitatea ca unele programe sa nu fie compatibile, insa permit sa ruleze majoritatea aplicatiilor noi.

Laptopurile noi, desi nefolosite de nimeni inainte, nu garanteaza ca nu se vor strica la un moment dat. Ele insa sunt recomandate de toata lumea, mai mult pentru ca se fuge de ideea de second-hand si mai putin pentru ca laptopurile folosite nu ar fi bune. Aceste laptopuri refurbished nu doar ca functioneaza excelent ci mai au si avantajul unui pret mult mai mic. Daca se doreste un laptop de uz personal care sa nu fie foarte pretentios sau o dotare a unei firme cu sisteme bune la un pret mic, atunci laptopurile refurbished reprezinta varianta perfecta.

Click aici Pentru A Vedea Cele Mai Bune Oferte Pentru Laptopuri Refurbished !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.