masina de spalat

Aparitia aparatelor electrocasnice a facut viata mai usoara iar avansul tehnologiei tinde sa ne surprinda mereu. Masina de spalat rufe este in topul „prietenilor din casa”, fiind pe locul doi, dupa indispensabilul frigider. Cand este vorba de achizitionarea celei mai bune masini de spalat rufe, atat cele slim cat si cele clasice sunt la fel de bune, diferentele dintre ele fiind minime.

O scurta comparatie intre masina de spalat slim si cea clasica

Pentru a putea face o buna diferentiere intre cele doua tipuri de masini de spalat, primul tip analizat trebuie sa fie cel clasic. In fond, el este modelul cu care toti suntem obisnuiti.

O masina de spalat rufe clasica poate fi gasita in diverse modele, atat cu incarcare frontala, cat si verticala. Cele slim sunt gasite in varianta cu incarcare frontala. Majoritatea masinilor de spalat rufe clasice au clasa energetica A, A++ si A+++, cel mai mic consum avandu-l modelul cu cele mai multe plusuri. Din acest punct de vedere, atat masinile de spalat rufe clasice cat si cele slim, sunt egale.

Masinile de spalat rufe slim au o dimensiune mai mica, pe adancime sau latime, fata de cele clasice. Daca o masina de spalat rufe standard, cu incarcare frontala, are 55-60 cm adancime, una slim are intre 33 si 45 de cm sau 40-45 cm. Principalul lor punct forte este dat tocmai de dimensiune, ele putand fi transportate usor si pozitionate cat mai comod.

Daca la inceputul aparitiei pe piata, masinile de splalat rufe slim aveau dezavantajul unei capacitati de incarcare mai mici fata de cele clasice, in prezent problema s-a rezolvat. Pe piata exista numeroase modele cu capacitate de incarcare de 5, 6 si respectiv 7 kg, astfel ca nu mai este nevoie de mai multe cicluri de spalare.

Nici in ceea ce priveste programele nu exista diferente intre clasic si slim, ele tinand doar de producator si preferintele personale ale celui ce doreste sa achizitioneze.

Daca o masina de spalat rufe clasica poate fi incorporata cu usurinta intr-o piesa de mobilier, cea slim poate cauza probleme in aceasta privinta, dar nimic ce nu se poate rezolva.

In concluzie

Marea diferenta intre cele doua tipuri de masini de spalat rufe consta in dimensiune, aceasta situand slim-urile in topul preferintelor cumparatorilor. Faptul ca seamana foarte bine cu cele clasice dar ocupa mai putin spatiu, le transforma in alegeri potrivite. Asta nu inseamna ca cele clasice nu pot fi si ele potrivite, insa sunt mai pe gustul celor pentru care spatiul pe care il ocupa masina de spalat rufe nu conteaza atat de mult.

Click Aici Pentru A Vedea Oferte La Masini De Spalat Slim Si Clasice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.