Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Bosch WAB20262BY

Brandul german Bosch este sinonim cu fiabilitatea si calitatea, electrocasnicele produse de compania germana fiind in topul preferintelor clientilor din Europa sau din America de nord. De exemplu, o masina de spalat Bosch va fi facuta din materiale de calitate dar va avea si un design actual cu panou de control intuitiv si display digital. Eficienta energetica foarte buna si programele variate de spalare care elimina si cele mai dificile pete sunt alte atuuri ale masinilor de spalat produse de Bosch. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina cu specificatii excelente care se poate achizitiona la un pret redus in aceasta perioada.

Bosch WAB20262BY este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare alba, cu un display digital in partea superioara si un hublou cu sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre dreapta iar diametru este suficient de mare pentru ca incarcarea rufelor sa se faca cu usurinta. Masina are dimensiuni de 56 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind potrivita pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familiile care nu au copii.

Bosch WAB20262BY pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Bosch WAB20262BY

Motorul Bosch WAB20262BY este unul foarte economic, consumul anual de energie de 153 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica: A+++. Consumul mediu anual de apa de 10.560 litri este de asemenea unul redus, fiind comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare. Un alt avantaj pe langa nivelul redus al consumului de energie si apa este nivelul zgomotului de spalare care are o valoare de doar 57 dB. Zgomotul de centrifugare poate insa sa fie mai deranjant, putand sa ajunga pana la 73 dB la viteza maxima de stoarcere de 1000 de rotatii pe minut.

Panoul de control are un display digital cu afisaj rosu sub care se afla 6 butoane care permit modificarea unor specificatii sau activarea unor functii speciale, un buton pentru pornire si pauza si un buton rotativ pentru selectarea ciclului de spalare. Cele 15 cicluri de spalare includ atat optiuni clasice pentru diferite tesaturi precum lana, bumbac sau mixt dar si programe moderne precum cele pentru articole sportive sau cele pentru hainele persoanelor care sufera de alergii. In plus, aveti la dispozitie doua programe rapide cu durata de 15 sau 30 de minute destinate unei cantitati mai reduse de rufe.

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii inovatoare dezvoltate de Bosch precum VarioPerfect cu functiile SpeedPerfect si EcoPerfect care reduc consumul de energie si timpul de spalare sau AvtiveWater care detecteaza automat cantitatea de rufe incarcate, ajustand consumul de apa si electricitate in functie de aceasta. In plus, aveti la dispozitie si optiunile de blocare a accesului copiilor la meniu sau de programare intarziata pentru a spala rufele atunci cand nu sunteti acasa.

Puncte tari

  • Design actual
  • Display digital
  • Gama variata de programe
  • Eficienta energetica excelenta
  • Nivel redus al zgomotului de spalare
  • Functii si tehnologii moderne
  • Pret redus

Puncte slabe

  • Umiditate destul de ridicata a rufelor dupa spalare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Bosch WAB20262BY

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.