Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Daewoo DWD-FV2021

Consumul energetic si cel de apa sunt aspecte foarte importante pe care va trebui sa le aveti in vedere la achizitia unei masini de spalat rufe. Acestea vor depinde in primul rand de capacitatea de incarcare a masinii, care variaza intre 5-6 Kg pentru cele slim pana la 10-12 Kg pentru cele mai mari. Pe langa eficienta energetica si consumul de apa va trebui sa luati in considerare si viteza maxima de centrifugare, numarul de programe si meniul sau functiile si optiunile de care dispune masina de spalat rufe. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe cu specificatii bune care este produsa de compania sud-coreeana Daewoo.

Daewoo DWD-FV2021 este o masina de spalat rufe cu design simplu de culoare alba si hublou cu rama groasa si sticla transparenta. Deschiderea hubloului este standard, diametrul fiind suficient de larg pentru a putea incarca usor si lenjeriile sau paturile mai mari. Acest model are dimensiuni de 52.7 x 59.7 x 84.5 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind o alegere potrivita pentru familiile formate din doua sau trei persoane.

Daewoo DWD-FV2021 review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Daewoo DWD-FV2021

Motorul masinii de spalat Daewoo DWD-FV2021 este unul foarte economic, consumul energetic anual de 173 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar mediu pentru energia consumata fiind de cel mult 9.5 lei. Consumul anual de apa de 10.377 litri este de asemenea unul destul de redus, insa nu acelasi lucru il putem spune despre gradul de umiditate a rufelor dupa spalare si centrifugare la viteza maxima de 1000 de rotatii pe minut. Zgomotul de spalare de 58 dB este unul rezonabil avand in vedere capacitatea mai redusa de incarcare a acestui model insa cel de centrifugare poate sa ajunga la valori deranjante de 76 dB.

Panoul de control contine un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea ciclului de spalare, 4 butoane pentru functiile si optiunile speciale si un afisaj electronic cu leduri care indica stadiul de spalare si viteza de centrifugare. Masina dispune de 15 programe de spalare pentru o gama variata de haine si tesaturi precum bumbac, sintetice, lana, imbracaminte sport sau imbracaminte copii. In plus, programul rapid are o durata de doar 15 minute insa va fi potrivit pentru o cantitate redusa de rufe care necesita doar o improspatare.

Pentru blocarea accesului copiilor la meniu aveti la dispozitie optiunea Child Lock, iar daca doriti sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi puteti utiliza functia Time Delay.

Puncte tari

  • Design alb simplu
  • Afisaj electronic
  • 15 programe de spalare
  • Consum foarte redus de energie
  • Nivel rezonabil al zgomotului de spalare
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Zgomotul de centrifugare este destul de ridicat
  • Temperatura de spalare nu poate fi ajustata

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Daewoo DWD-FV2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.