Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe LG F4J5TN7S

Daca tocmai v-ati renovat apartamentul sau casa atunci aveti nevoie si de aparate electrocasnice noi care sa se potriveasca cu designul interior contemporan sau modern. Chiar daca pretul este mai mare, aceste aparate vor avea atat un design elegant dar si specificatii tehnice bune care le vor asigura un consum mai redus si o fiabilitate mai buna. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat eleganta si cu specificatii excelente care este produsa de compania sud-coreeana LG.

LG F4J5TN7S este o masina de spalat cu incarcare frontala, cu un design elegant de culoare argintie si un hublou cu rama supradimensionata in partea inferioara. Deschiderea hubloului este spre stanga iar diamentrul de 30 cm permite incarcarea si descarcarea facila chiar si a hainelor si lenjeriilor mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 56 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind ideala pentru familiile care au unul sau doi copii.

LG F4J5TN7S

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe LG F4J5TN7S

Motorul inverter direct drive are un consum energetic anual de doar 132 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Consumul de apa este de asemenea unul scazut, la fel ca si nivelul de umiditate al rufelor dupa spalare, daca folositi viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut. Zgomotul de spalare de 55 dB este unul destul de scazut daca luam in considerare capacitatea de incarcare a masinii, iar cel de centrifugare poate atinge 72 dB la viteza maxima.

LG F4J5TN7S are un panou de control format dintr-un display digital cu touch, un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si doua butoane mici pentru pornire/oprire si pauza. Programele de spalare includ si optiunile clasice dar si programe moderne precum Baby, Program sport sau Igienizare. Cel mai scurt program are o durata de doar 30 de minute si este potrivit pentru o cantitate redusa de rufe care trebuie doar reimprospatata.

Cele mai importante tehnologii de care dispune acest model sunt 6 Motion Direct Drive care realizeaza o combinatie de miscari ale cuvei in functie de programul ales sau Inverter Direct Drive care reduce nivelul zgomotului si ale vibratiilor. Daca ati uitat sa puneti anumite haine la spalat, le puteti adauga imediat cu ajutorul functiei Add item. Masina are si functii smart precum cea de diagnosticare a erorilor direct de pe smartphone sau de descarcare a unor programe noi prin intermediu tehnologiei NFC tagging. In cazul in care doriti sa amanati spalarea rufelor aveti la dispozitie functia de programare intarziata intr-un interval de 9 ore iar pentru blocarea accesului copiilor la meniu puteti utiliza functia Child lock.

Puncte tari

  • Design argintiu elegant
  • Display digital cu touch
  • Consum redus de energie si apa
  • Viteza de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut
  • 14 programe de spalare
  • Tehnologii de ultima generatie
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Hubloul se inchide destul de greu

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe LG F4J5TN7S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.