marți, mai 21, 2024
AcasăElectrocasniceMasina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++ review si pret

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++ review si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Heinner HWM-M7014A+++

Aparatele electrocasnice mari au o durata lunga de viata de aceea este important sa achizitionati un model cat mai performant, care sa nu se uzeze moral dupa cativa ani de utilizare. De exemplu, o masina de spalat rufe va trebui sa aiba o eficienta energetica foarte buna atat pentru spalare cat si pentru centrifugare dar si  un panou de control cu display digital si programe de spalare cat mai variate. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe performanta care este comercializata sub brandul autohton Heinner.

Heinner HWM-M7014A+++ este o masina de spalat rufe cu un design modern de culoare alba cu un display digital mare si un hublou supradimensionat cu sticla transparenta. Hubloul are deschidere spre stanga si un diamentru suficient de mare pentru a putea incarca cu usurinta chiar si paturile sau lenjeriile mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 49.5 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind ideala pentru familiile formante din 3-4 persoane.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Heinner HWM-M7014A+++

Asa cum reiese si din denumire, consumul energetic al acestei masini este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul cu energia consumata pentru un program standard fiind de aproximativ 60 de bani. Consumul anual de apa de 10.000 de litri este comparabil cu al altor modele cu capacitate similara iar viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut asigura un grad redus de umiditate a rufelor dupa spalare.

Nivelul zgomotului de spalare de 59 dB este un rezonabil insa cel de centrifugare de 78 dB este destul de ridicat, astfel ca nu este indicat sa spalati rufele la ore nepotrivite. Panoul de control are un display digital mare incadrat de patru butoane cu ajutorul carora veti putea selecta temperatura de spalare, viteza de stoarcere a rufelor sau functiile speciale. Programele de spalare se selecteaza cu ajutorul butorului rotativ iar pentru pornire/oprire si pauza aveti la dispozitie alte doua butoane. Programele pot sa fie personalizate prin adaugarea optiunilor de prespalare, clatire suplimentara sau chiar de spalare rapida care reduce timpul de spalare cu pana la 20 de minute.

Heinner HWM-M7014A+++ are 16 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum bumbac, sintetice, delicate, lana sau mixte dar si un program rapid cu o durata de doar 15 minute. Cele mai utile funcii de care beneficiaza acest model sunt optiunea de adaugare a rufelor dupa startul programului de spalare, pornirea intarziata care permite spalarea rufelor atunci cand sunteti la serviciu, functia pentru indepartarea automata a spumei sau cea pentru blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Design modern
  • Display digital de mari dimensiuni
  • Consum foarte redus de energie
  • 16 programe de spalare
  • Viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Zgomotul de centrifugare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Heinner HWM-M7014A+++

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Heinner HWM-M7014A+++ este o masina de spalat rufe moderna cu un consum foarte redus de energie si programe eficiente de spalare. Display-ul digital, viteza mare de centrifugare si garantia extinsa de 5 ani oferita de producator sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta masina de spalar rufe.Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++ review si pret