Hotpoint WMD 722B

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B

Masinile de spalat rufe sunt printre aparatele electrocasnice care au beneficiat cel mai mult de avansul tehologic din ultima perioada. In ziua de astazi, chiar si un model din gama de mijloc va avea un consum mult mai redus de apa si energie in comparatie cu o masina de spalat premium de acum cativa ani. In plus, modelele noi beneficiaza de programe de spalare dedicate anumitor tipuri de rufe dar si de functii si tehnologii care ajuta la inlaturarea rapida a petelor si mirosurilor neplacute. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu un pret accesibil dar cu performante excelente.

Hotpoint WMD 722B este o masina de spalat cu design clasic de culoare alba si cu un hublou cu rama neagra si sticla transparenta. Acest model are dimensiuni compacte de 53.4 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de 7 Kg, fiind potrivit pentru familiile mai mici care au cel mult un copil. Consumul anual de energie de 187 kWh este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul cu energia pentru un ciclu de spalare standard fiind de aproximativ 70 de bani.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B

Consumul anual de apa de 9039 litri este de asemenea mai redus in comparatie cu alte masini cu dimensiuni si capacitate similara. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut iar eficienta energetica pentru centrifugare este incadrata in clasa B. Hotpoint WMD 722B nu este o masina zgomotoasa, fapt confirmat atat de nivelul zgomotului pentru spalare de doar 51 dB cat si de cel pentru centrifugare de 75 dB.

WMD 722B de la Hotpoint are un panou de control simplu cu un afisaj LCD si nu mai putin de 20 de butoane pe care le veti putea utiliza atat pentru pornire/oprire sau pentru selectarea programelor de spalare cat si pentru functiile optionale disponibile. Cele 12 programe de spalare includ programe pentru diferite tipuri de tesaturi precum bumbac, lana, sintetice sau delicate insa au o durata de spalare destul de lunga, cel mai rapid program fiind avand o durata de 30 de minute.

Acest model beneficiaza de tehnologiile Eco Wash si Ecotech dezvoltate de Hotpoint care contribuie la consumul redus si la nivelul scazut al zgomotului din timpul spalarii. Functia de siguranta blocheaza  accesul copiilor la meniu si la hublou, iar cea de clatire suplimentara poate sa fie folosita pentru spalarea hainelor bebelusilor care au pielea mai sensibila.

Puncte tari

  • Design compact si capacitate buna de incarcare
  • Consum redus de energie
  • Programe de spalare eficiente
  • Display LCD si meniu simplu
  • Nivel scazut al zgomotului de spalare
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Programele de sapalare au o durata foarte mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.