Hotpoint WMSF 622

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hotpoint WMSF 622

Pretul aparatelor electrocasnice a scazut in ultima perioada astfel ca putem gasi mult mai usor un frigider sau o masina de spalat cu un raport bun calitate/pret. Alegerea unei masini de spalat rufe va trebui facuta insa luand in considerare si alte caracteristici inafara de pret. In primul rand va trebui sa alegeti o masina tinand cont de numarul de persoane din familia voastra. Nu are rost sa achizitionati o masina cu capacitate mare daca nu aveti copii sau locuiti singuri. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe de mici dimensiuni, potrivita pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii.

Hotpoint WMSF 622 este o masina de spalat rufe cu un design clasic de culoare alba cu un hublou mare din sticla transparenta. Hubloul se deschide la 150 de grade iar diamentrul acestuia este destul de incapator pentru a introduce cu usurinta in masina si haine mai voluminoase sau chiar paturi si pleduri. Adancimea masinii este de doar 42.5 cm astfel ca va putea fi instalata si sub blatul din bucatarie sau intr-un hol ingust. Eficienta energetica este una excelenta, consumul anula de 172 kWh fiind incadrat in clasa A .

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Hotpoint WMSF 622

 

Spre deosebire de alte masini de spalat slim, nivelul de zgomot este ridicat atat pentru spalare – 62 dB cat si pentru centrifugare – 80 dB, astfel ca va trebui sa spalati rufele in timpul zilei pentru a nu deranja celelalte persoane din casa. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6 kg insa aceasta poate detecta automat cantitatea de rufe incarcate si poate regla automat consumul de energie si apa in functie de aceasta.

Panoul de control aflat deasupra cuvei este unul mecanic, avand un buton rotativ, un afisaj electronic si mai multe butoane pentru diferitele functii ale masinii. Hotpoint WMSF 622 beneficiaza de un numar de 16 programe din care cel mai scurt are 30 de minute, care  insa va spala rufele la o temperatura de doar 30 de grade Celsius. Dintre cele mai importante programe amintim cel Antialergic, cel pentru spalare zilnica sau cel Anti pete. Inafara de detectarea automata a cantitatii de rufe, masina de spalat mai beneficiaza de cateva functii interesante precum pornire intarziata pe care o puteti folosi pentru a spala rufele atunci cand nu sunteti acasa sau EchoTech pentru un consum mai redus de energie.

Puncte forte

  • Consum redus de energie
  • Numar mare de programe de spalare
  • Incape in spatii inguste
  • Detecteaza automat cantitatea de rufe incarcate

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot este destul de ridicat atat pentru spalare cat si pentru centrifugare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hotpoint WMSF 622

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.