Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Whirlpool TDLR 65210

Masinile de spalat verticale au o latime mai mica decat cele cu incarcare frontala dar si o capacitate de incarcare mai redusa, fiind potrivite pentru instalarea in holuri si bai mai inguste. Avantajele unei astfel de masini pe langa dimensiunile compacte sunt incarcarea facila a rufelor, nivelul mai redus al zgomotului si vibratiilor si fiabilitatea excelenta. Chiar daca oferta de masini de spalat rufe cu incarcare verticala nu este foarte variata, exista cateva modele cu specificatii bune si preturi rezonabile din care puteti sa alegeti. Un astfel de model este si cel produs de Whirlpool pe care vom incerca sa il prezentam in cele ce urmeaza.

Whirlpool TDLR 65210 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala si design modern si display digital in partea superioara. Masina are un maner ergonomic care permite deschiderea facila a capacului, tamburul deschizandu-se treptat si ramanand in pozitie superioara la finalul ciclurilor de spalare. Acest model are o latime de doar 40 cm, astfel ca se va putea instala si pe holurile sau in baile cu dimensiuni mai mici. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6.5 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au cel mult un copil.

Whirlpool TDLR 65210 review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Whirlpool TDLR 65210

Whirlpool TDLR 65210 are un motor foarte economic, consumul anual de energie de 147 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa A+++. Consumul mediu anual de apa de 8.800 de litri este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate a rufelor dupa spalare si centrifugare la viteza maxima care este de 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare de 59 dB este unul rezonabil, insa cel de centrifugare poate atinge 76 dB, astfel ca va fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un display digital, mai multe leduri pentru indicarea activarii unor setari si 8 butoane pentru activarea unor functii sau modificarea unor optiuni. Masina dispune de 8 cicluri de spalare pentru diferite tipuri de  tesaturi precum lana, sintetic, bumbac dar si pentru rufe delicate, spalare manuala sau pentru hainele bebelusilor sau a persoanelor mai sensibile. Din pacate, nu exista un program rapid iar durata tuturor programelor de spalare este destul de mare.

Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii dezvoltate de Whirlpool precum Al 6-lea simt care utilizeaza senzori in procesul de spalare pentru a regla presiunea, consumul de apa si timpul de spalare sau Fresh Care care protejeaza rufele de mirosurile neplacute atunci cand sunt lasate mai mult in masina. In plus, veti putea sa blocati accesul copiilor la meniu sau sa programati inceperea programului de spalare atunci cand sunteti la serviciu sau in oras.

Puncte tari

  • Design modern
  • Panou de control cu display digital
  • Consum foarte redus de energie
  • Nivel rezonabil al zgomotului de spalare
  • Viteza mare de centrifugare
  • Programe eficiente
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Ciclurile de spalare au o durata destul de mare
  • Nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Whirlpool TDLR 65210

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.