Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Indesit BWE 81284X W EU

Eficienta energetica a aparatelor electrocasnice mari este foarte importanta deoarece poate influenta in mare masura suma lunara pe care o platiti la utilitati. Combinele frigorifice, masinile de spalat rufe sau cele de spalat vase au o durata lunga de viata, de aceea este important sa alegeti un model cu cea mai buna eficienta energetica chiar daca are un pret mai ridicat.  In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe produsa de Indesit care are atat o eficienta energetica excelenta dar si specificatii tehnice foarte bune.

Indesit BWE 81284X W EU este o masina de spalat rufe cu un design clasic de culoare alba, cu display digital negru si hublou cu rama groasa si sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi suficient de larg pentru a permite incarcarea usoara chiar si a hainelor mai voluminoase sau a lenjeriilor si paturilor mai mari. Masina are dimensiuni de 60.5 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind destinata familiilor formate din trei sau patru persoane.

Indesit BWE 81284X W EU review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Indesit BWE 81284X W EU

Motorul masinii Indesit BWE 81284X W EU este unul foarte economic, consumul anual de doar 177 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Un program standard are un consum de cel mult 0.979 kWh, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 9.5 lei. Consumul de apa este de asemenea destul de redus la fel ca si nivelul de umiditate a rufelor dupa spalare si centrifugarea la viteza maxima care este de 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare de 52 dB este unul foarte scazut, insa cel de centrifugare poate sa ajunga pana la 80 dB, fiind deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, doua butoane mici pentru pornire/oprire si pauza, un buton albastru pentru spalare rapida Push & Wash si un display digital incadrat de 6 butoane pentru diferite functii si optiuni. Masina dispune de 16 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac, sintetice sau delicate dar si pentru haine de sport sau cele ale persoanelor sensibile care necesita o clatire intensiva. Cel mai scurt program are o durta de doar 30 de minute fiind potrivit pentru o cantitate mai redusa de rufe iar programul Pure & Wash va indeparta cele mai frecvente 20 de pete in doar 45 de minute.

Cea mai importanta tehnologie patentata de Indesit si utilizata de acest model este sistemul WaterBalance Plus care detecteaza automat cantitatea de rufe si regleaza consumul si timpul de spalare in functie de aceasta. Alte functii utile sunt cele de pornire intarziata sau de blocare a accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Design modern
  • Capacitate medie de incarcare
  • Eficienta energetica excelenta
  • Consum redus de apa
  • Nivel scazut al zgomotului de spalare
  • Display digital
  • Programe variate de spalare

Puncte slabe

  • Zgomotul de centrifugare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Indesit BWE 81284X W EU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.