Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe AEG L7FEC41S

Familiile formate din cel putin patru persoane necesita aparate electrocasnice cu volume sau capacitati de incarcare mai mari si mai generoase. Fie ca vorbim de frigidere si combine frigorifice sau de masini de spalat rufe sau vase, aceste aparate vor trebui sa ofera spatii incapatoare, care sa permita satisfacerea nevoilor tuturor membrilor familiei. O masina de spalat rufe moderna cu capacitate de incarcare mai mare va avea un pret mai ridicat in comparatie cu una compacta, insa designul, specificatiile si tehnologiile utilizate vor fi similare. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe care este produsa de compania germana AEG.

AEG L7FEC41S este o masina de spalat rufe cu design elegant alb-argintiu si un hublou de mari dimensiuni cu rama cu striatii si sticla transparenta. Hubloul mare are deschidere spre stanga, iar diagonala este suficient de larga pentru incarcarea rapida chiar si a unei cantitati mari de rufe. Masina are dimensiuni de 60.5 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 10 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile care au cel putin doi copii.

AEG L7FEC41S review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe AEG L7FEC41S

AEG L7FEC41S  are un motor OKOInverter cu o eficienta energetica excelenta, consumul unui program standard fiind de de doar 0.9 kWh. Consumul energetic anual este de 167 kWh, fiind incadrat in cea mai eficienta clasa A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 9 lei. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, rufele spalate avand un grad destul de redus de umiditate dupa stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 51 dB, o valoare foarte scazuta avand in vedere capacitatea de incarcare a masinii, iar cel de centrifugare are o valoare de 75 dB, comparabila cu a altor modele cu specificatii similare.

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, patru butoane pentru pornire/oprire pauza si pornire intarziata si un display digital cu afisaj rosu care este incadrat de mai multe butoane cu touch. Masina dispune de 10 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac, sintetice sau delicate dar si pentru jeans, cuverturi sau pentru hainele persoanelor care sufera de alergii. Cel mai scurt program are o durata de doar 20 de minute insa este potrivit pentru o cantitate redusa de haine care necesita o improspatare.

Optiunile suplimentare precum ECO si TimeSave permit ajustarea programelor de spalare atat in ceea ce priveste timpul de spalare precum si consumul energetic. Alte tehnologii moderne sunt ProSense care utilizeaza senzori pentru reglarea consumului de energie si apa in functie de cantitatea de rufe incarcate si ProSteam care reduce cutele pana la o treime de pe camasi si pantaloni. In plus, functia de pornire intarziata permite spalarea rufelor atunci cand nu sunteti acasa iar blocarea accesului copiilor la meniu se face prin functia Child Lock.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Capacitate mare de incarcare
  • Consum foarte redus de energie
  • Nivel redus al zgomotului
  • 10 programe de spalare
  • Tehnologii moderne

Puncte slabe

  • Pretul este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe AEG L7FEC41S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.