Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Masinile de spalat rufe moderne folosesc numeroase functii si tehnologii care ajuta la eliminarea rapida petelor si a murdariei dar care reduc si consumul de energie si apa. Exista insa si alte optiuni utile precum reducerea zgomotului sau de adaugare a rufelor dupa pornirea progragmului de splare. Samsung a fost unul dintre primii producatori care a introdus aceasta optiune numita Add-Wash, cu ajutorul careia veti putea sa adaugati in cuva un tricou sau o camasa chiar si dupa inceperea cicluclui de spalare. In continuare va vom prezenta o masina de spalat produsa de compania sud-coreeana care beneficiaza de optiunea Add-Wash.

Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE este o masina de spalat rufe cu un design modern, utilizat de Samsung pe mai multe modele, in care hubloul cu sticla transparenta are o rama supradimensionata. In partea superioara a hubloului exista un compartiment care se poate folosi pentru adaugarea rufelor dupa pornirea ciclului de spalare. Acest model are dimensiuni de 55 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind o achizitie potrivita pentru familiile formante din 3-4 persoane.

Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE are un consum energetic de 177 kWh incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, ceea ce inseamna un cost lunar pentru energia consumata de aproximativ 10 lei. Consumul mediu de apa este de asemenea unul redus, iar viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut ofera un grad redus de umiditate rufelor spalate care vor necesita un timp mai scurt de uscare. Nivelul zgomotului de spalare de 53 dB este unul foarte rezonabil, cel de centrifugare putand sa atinga valori deranjante de 74 db la viteza maxima.

Panoul de control este format dintr-un display digital mare incadrat de 5 butoane pe care le veti putea utilza pentru modificarea temperaturii de spalare, a vitezei de centrifugare dar si pentru diferite functii si optiuni. Pentru pornire/oprire si pauza exista doua butoane speciale in timp ce butonul rotativ va permite selectarea programului de spalare din cele 14 optiuni disponibile. Acestea includ programe pentru diferita tesaturi precum lana, bumbac, sintetice sau delicate dar si optiuni de prespalare si extraclatire pentru rufele cu un nivel ridicat de murdarie. Exista si un program scurt cu o durata de doar 15 minute, insa este potrivit doar pentru o cantitate foarte mica de rufe.

Pe langa optiunea Add-Wash de adaugare a rufelor dupa inceperea ciclului de spalare acest model mai beneficiaza si de alte functii utile precum cea de programere intarziata, de blocarea a accesului copiilor la meniu sau cea de diagnosticare automata a defectiunilor. In plus, motorul cu invertor digital beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani oferita de producatorul sud-coreean.

Puncte tari

  • Design modern
  • Consum foarte redus de energie
  • Viteza mare de centrifugare
  • 14 programe eficiente de spalare
  • Optiune Add-Wash
  • Display digital
  • Garantie extinsa de 10 ani pentru motor

Puncte slabe

  • Zgomotul de centrifugare este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.