Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL51011BDW3

Persoanele care locuiesc singure sau familiile fara copii au nevoie de aparate electrocasnice cu capacitate si dimensiuni mai mici. Aceste aparate vor ocupa un spatiu mai redus de depozitare dar vor avea si consumuri mai scazute. De exemplu, o masina de spalat rufe slim va avea o capacitate mai mica de incarcare si va putea sa fie instalata si intr-un spatiu mai ingust de pe hol sau chiar sub blatul din bucatarie. In continuare va vom prezenta un model de masina de spalat rufe slim care este produsa de compania autohtona Arctic.

Arctic APL51011BDW3 este o masina de spalat rufe slim cu un design clasic de culoare alba insa cu un hublou cu rama argintie si sticla transparenta. Hubloul are un diametru de 34 cm si o usa cu deschidere la un unghi de 170 de grade care permite incarcarea facila chiar si a hainelor voluminioase sau a paturilor si lenjeriilor de mari dimensiuni. Acest model are dimensiuni de 41.5 x 60 x 84 cm si o capacitate de doar 5 Kg, fiind ideal pentru persoanele singure sau pentru cuplurile fara copii.

Arctic APL51011BDW3

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL51011BDW3

Arctic APL51011BDW3 are un consum anual de 148 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar pentru energia consumata nedepasind 8 lei. Viteza maxima de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de scazut de umiditate dupa spalare. Nivelul zgomotului de spalare de 60 dB este unul rezonabil, insa cel de centrifugare de 77 dB se va auzi cu siguranta si din celelalte camere.

Panoul de control mecanic este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si trei butoane pentru pornire/oprire, personalizarea programelor sau pentru functiile speciale. Acest model beneficiaza de 15 programe de spalare precum sintetice si bumbac la temperaturi diferite de spalare, geci puf sau camasi dar si de un program cu spalare rapida care dureaza doar 15 minute.

Desi are un panou mecanic, aceasta masina de spalat beneficiaza de tehnologii moderne precum Smart Sensors care asigura un consum optim de resuerse sau Flow Control care va ajuta sa economisiti cantitatea de detergent utilizata. Sistemul electronic de control al balansului diminueaza vibratiile, functia de pornire intarziata permite spalarea rufelor atunci cand sunteti la serviciu iar optiunea Child Lock blocheaza accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Hublou cu deschidere larga
  • Panou de control mecanic
  • Consum redus de energie
  • 15 programe de spalare
  • Functii si tehnologii moderne
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL51011BDW3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.