Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL71022BDW0

Durata de viata a aparatelor electrocasnice mari poate sa ajunga si pana la 10 ani, de aceea este important ca la orice achizitie noua sa alegeti un model cu performante cat mai bune. In functie de dimensiuni si capacitatea necesara pentru familia voastra, va trebui sa optati pentru un model care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, dar care are si un consum rezonabil de apa. Nivelul cat mai redus al zgomotului, viteza mare de centrifugare sau o gama variata de cicluri de spalare sunt alte aspecte importante ale unei masini de spalat rufe. In continuare va vom prezenta o astfel de masina produsa de Arctic care are specificatii bune si un pret accesibil.

Arctic APL71022BDW0 este o masina de spalat rufe slim cu design clasic de culoare alba, display digital si hublou cu sticla transparenta. Deschiderea hubloului este standard, spre stanga, la un unghi de 170 de grade care permite incarcarea rapida a hainelor, perdelelor sau paturilor mai groase. Capacitatea de incarcare este de 7 Kg, iar dimensiunile sunt de 50 x 60 x 84 cm, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din cel mult trei persoane.

Arctic APL71022BDW0 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL71022BDW0

Motorul masinii de spalat Arctic APL71022BDW0 este unul foarte economic, consumul anual de energie de 173 kWh fiind incadrat in clasa A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 9.5 lei. Consumul de apa al unui program standard de 45 de litri este unul destul de ridicat, la fel ca si nivelul de umiditate al rufelor dupa spalare si stoarcere la viteza maxima de 1000 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare de 63 dB este destul de mare avand in vedere capacitate mai redusa de incarcare, la fel ca si cel de centrifugare a carui valoare maxima de 75 dB va putea fi auzita din celelalte camere.

Panoul de control este format dintr-un display digital cu afisaj rosu sub care se afla 6 butoane pentru selectarea unor optiuni ale ciclurilor de spalare si un buton rotativ pentru pornire/oprire si alegerea programelor de spalare. Cele 15 programe de care dispune acest model includ optiuni atat in functie de tesatura (lana, bumbac, sintetice, delicate) cat si pentru anumite articole de imbracaminte (camasi, lenjerie delicata, geci cu puf). Cel mai scurt program cu o durata de doar 14 minute este potrivit doar pentru o cantitate redusa de rufe, iar pentru reducerea cu pana la 55% a celorlalte programe aveti la dispozitie functia Rapid+.

Acest model utilizeaza mai multe sisteme moderne dezvoltate de Arctic precum sistemul electronic de control al balansului care diminueaza vibratiile, Smart Sensors care utilizeaza 4 senzori pentru a ajusta automat temperatura apei, nivelul de centrifugare si cel al spumei sau Flow Control care asigura eficientizarea consumului de detergent. In plus, aveti la dispozitie si functii pentru blocarea accesului copiilor la meniu sau pentru pornirea intarziata intr-un interval de 19 ore.

Puncte tari

  • Design simplu si compact
  • Display digital si meniu intuitiv
  • Gama variata de programe
  • Consum energetic foarte redus
  • Viteza buna de centrifugare
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Zgomotul de spalare si centrifugare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL71022BDW0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.