Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL81222XLW3

Spatiul limitat din apartamente determina din ce in ce mai multe persoane sa instaleze masina de spalat rufe in bucatarie sub blatul de rufe. Cele mai potrivite modele pentru instalarea in bucatarie sunt masinile de spalat rufe slim, care au dimensiuni standard cu exceptia adancimii care este mai redusa in comparatie cu modelele clasice. Desi marea majoritate a modelelor slim au si o capacitate mai redusa de incarcare, exista si cateva masini de spalat rufe a caror capacitate de incarcare poate sa ajunga si la 8 Kg. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de model care se afla in oferta producatorului autohton Arctic.

Arctic APL81222XLW3 este o masina de spalat rufe slim cu un design modern de culoare alba, cu display digital negru si hublou supradimensionat cu rama gri. Hubloul are un maner ergonomic si o deschidere la unghi de 170 de grade spre dreapta, diametrul larg permitand introducerea rapida chiar si a hainelor sau paturilor mai voluminoase. Masina are dimensiuni de 59 x 60 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind destinata utilizarii familiilor formate din 3-4 persoane.

Arctic APL81222XLW3 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL81222XLW3

Arctic APL81222XLW3 are un motor cu un consum foarte economic care este incadrat in cea mai eficienta clasa A+++, costul lunar estimativ cu energia consumata fiind de aproximativ 10.5 lei. Consumul anual de apa de 10.559 litri este de asemenea unul destul de redus iar centrifugarea la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut va permite uscarea mai rapida a rufelor care vor avea un grad mai redus de umiditate. Nivelul zgomotului de spalare de 62 dB este unul rezonabil avand in vedere capacitatea mai mare de incarcare a acestui model, insa zgomotul de centrifugare poate atinge valori de 77 dB, fiind deranjant pentru celelelate persoane din casa.

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare, un display digital cu afisaj rosu si sase butoane mai mici pentru oprire, functii speciale sau pentru ajustarea unor setari precum viteza de rotatie sau temperatura apei. Acest model dispune de 15 programe de spalare atat pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac, sintetice sau delicate dar si pentru geci cu puf, articole de iarna sau hainele bebelusilor. Cel mai scurt program are o durata de 30 de minute fiind destinat unei cantitati mai reduse de rufe cu un grad scazut de murdarie.

Aceasta masina de spalat rufe utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum sistemul electronic de ajustare a cantitatii de apa in functie de cantitatea si tipul de rufe spalate, sistemul electronic de control al balansului care reduce vibratiile si zgomotul, sau tehnologia Smart Sensors care utilizeaza 4 senzori care regleaza automat atat viteza motorului cat si cantitatea de spuma sau tensiunea de alimentare. In plus, functia de pornire intarziata permite spalarea rufelor cand sunteti la serviciu iar functia ChildLock blocheaza accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Deisng modern
  • Hubloul cu diametru mare
  • Display digital
  • Eficienta energetica foarte buna
  • 15 programe de spalare
  • Sisteme si tehnologii moderne
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Zgomotul de centrifugare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL81222XLW3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.