Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Beko WRE6512BWW

Persoanele care locuiesc singure sau care nu au copii, vor avea nevoie de aparate electrocasnice cu dimensiuni si capacitati mai reduse. Acest lucru este valabil atat pentru aparatele frigorifice cat si pentru masinile de spalat rufe sau cele de spalat vase. O masina de spalat rufe compacta va putea fi instalata si intr-o bucatarie sau intr-un hol mai ingust dar va avea si un consum mai redus de energie si apa. Un astfel de model este si cel produs de Beko pe care vom incerca sa il prezentam in cele ce urmeaza.

Beko WRE6512BWW este o masina de spalat rufe slim cu design simplu  de culoare alba, cu display digital negru si hublou cu sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi larg de 170 de grade, iar diamentru de 30 cm este suficient de larg pentru incarcarea usoara a rufelor si lenjeriilor mai voluminoase. Dimensiunile masinii sunt de 41.5 x 60 x 84 cm iar capacitatea de incarcare este de 6 Kg, acest model fiind perfect pentru spalarea hainelor pentru una sau doua persoane.

Beko WRE6512BWW review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Beko WRE6512BWW

Motorul masinii de spalat Beko WRE6512BWW are o eficienta energetica excelenta, consumul anual de doar 152 kWh fiind incadrat in clasa A+++. Consumul mediu de apa este de asemenea unul scazut, in concordanta cu capacitatea mai redusa a acestui model. Viteza maxima de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, rufele avand un grad rezonabil de umiditate dupa spalare si centrifugare. Nivelul zgomotului de spalare de 61 dB este comparabil cu al altor modele cu spacificatii similare insa cel de centrifugare care poate ajunge pana la 77 dB va fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Panoul de control are un buton rotativ care porneste si opreste masina dar permite si selectarea programului de spalare si un display digital cu afisaj rosu care este incadrat de mai multe butoane pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Masina are 15 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum bumbac, lana, sintetice sau delicate dar si pentru articole vestimentare sportive, camasi sau pentru inlaturarea parului de animale. Ciclurile de spalare au o durata destul de lunga, insa pentru cele dedicate articolelor sintetice sau din bumbac puteti activa functia Fast+ care va reduce timpul de spalara cu pana la 55%.

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Beko, cele mai importante fiind OptiSense care optimizeaza consumul de energie si apa cu ajutorul a 4 senzori, Aquafusion care economiseste consumul de detergent sau sistemul electronic de control al balansului care reduce vibratiile si zgomotul de spalare. Confirmarea calitatii si fiabilitatii acestui model este data si de garantia de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Dimensiuni compacte
  • Display digital
  • Programe variate de spalare
  • Eficienta energetica excelenta
  • Nivel rezonabil al zgomotului de spalare
  • Sisteme si functii moderne
  • Raport foarte bun intre calitate si pret

Puncte slabe

  • Programele de spalare au o durata destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Beko WRE6512BWW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.