Beko WRE7512XWW pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Beko WRE7512XWW

Pretul este unul din cele mai importante aspecte care sunt luate in considerare la decizia de achizitie a unui aparat electrocasnic, in special de catre clientii care au venituri mici si medii. Daca gama premium este reprezentata de producatori precum Miele, Bosch, AEG, LG sau Samsung pentru gama de mijloc, electrocasnicele aflate in topul vanzarilor sunt cele comercializate sub brandurile Beko, Indesit sau Hotpoint. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe produsa de Beko care ofera un raport excelent calitate/pret.

Beko WRE7512XWW este o masina de spalat rufe slim cu un design alb simplu care este dominat de hubloul supradimensionat cu rama mai groasa si sticla alba transparenta. Desi este un model slim, diametrul hubloului care se deschide spre dreapta este destul de larg pentru a incarca usor si lenjeriile, draperiile sau paturile mai mari. Masina are dimensiuni de 45 x 60 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind destinata utilizarii de catre familiile formate din doua-trei persoane.

Beko WRE7512XWW review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Beko WRE7512XWW

Beko WRE7512XWW are un motor foarte economic cu un consum energetic anual de 173 kWh incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 9.5 lei. Eficienta energetica la centrifugare este incadrata doar in clasa C, rufele avand un grad mai ridicat de umiditate dupa spalare si stoarcere chiar si la viteza maxima care este de doar 1000 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului pentru spalare de 58 dB este comparabil cu al altor modele cu capacitate similara de incarcare insa zgomotul de centrifugare de 77 dB va fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Panoul de control are un butorn rotativ pentru pornire/oprire si pentru selectarea programului de spalare si un display digital cu afisaj rosu sub care se afla 6 butoane prin care veti putea persoanaliza programele de spalare dar si veti putea activa functiile si optiunile speciale. Masina dispune de 15 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac, sintetice sau delicate dar si pentru articolelor sportive sau a pilotelor din puf. In plus, programul Daily Xpress are o durata de doar 14 minute insa este potrivit doar pentru o cantitate redusa de rufe putin murdare.

Acest model foloseste mai multe sisteme si tehnologii dezvoltate de Beko precum AquaFusion care permite economisirea detergentului dar si a apei utilizate sau sistemul automat de reglare al consumului de apa in functie de cantitatea de rufe incarcate. Functia Fast+ va reduce timpul de spalare pentru o cantitate de rufe mai redusa iar optiunea Child Lock va bloca accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Desing compact
  • Display digital mare
  • Eficienta energetica foarte buna
  • Nivel rezonabil al zgomotului de spalare
  • Programe diversificate de spalare
  • Sisteme si functii moderne
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Zgomotul si vibratiile din timpul centrifugarii sunt destul de mari

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Beko WRE7512XWW