Beko WTE7502B0

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Slim Beko WTE7502B0

Alegerea aparatelor electrocasnice mari trebuie sa fie facuta in special de spatiul pe care il aveti la dispozitie. Intr-un apartament mic sau o garsoniera, cea mai buna optiune sunt masinile de spalat cu incarcare verticala sau cele slim cu incarcare frontala. Masinile de spalat slim sunt mai ieftine comparativ cu cele cu incarcare verticala, insa adancimea mai mica permite si amplasarea in spatii mai inguste precum holuri  sau bai. Dimensiunile mai reduse inseamna si un consum scazut de energie si apa, fiind ideale pentru familiile tinere sau pentru cele de varsta a treia. In continuare va vom prezenta o masina de spalat slim cu performante excelente de la producatorul turc Beko.

Beko WTE7502B0 este o masina de spalat rufe slim cu un design standard de culoare alba cu un hublou mare din sticla transparenta. Masina are adancime de 45 cm, latime de 60 cm si inaltime de 84 cm, putand fi amplasata chiar si pe un hol mic sau in bucatarie. Capacitatea de incarcare este de 7 Kg, masina fiind potrivita pentru familiile formate din cel mult 3 persoane.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Beko WTE7502B0

 

Masina de spalat are un consum scazut de energie si apa, fiind incadrata in cea mai eficienta clasa energetica A . Viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, astfel ca rufele nu vor avea un grad de umiditatea ridicat atunci cand le veti scoate din masina. Nivelul zgomotului este unul destul de mare avand in vedere dimensiunile, valorile de 64 dB pentru spalare si 75 dB pentru centrifugare insemnand ca zgomotul va fi deranjant pentru celelate persoane din casa.

Beko WTE7502B0 are 15 programe de spalare pentru diferite tipuri de rufe precum baby, sport, dark, lana, sau mix astfel ca va avea performante excelente indiferent de hainele pe care doriti sa le spalati. Pentru hainele delicate puteti alege programul de spalare manuala iar pentru indepartarea parului de animale puteti folosi programul Pet hair removal. Cele mai scurt program este de 15 minute, fiind excelent pentru spalarea tricourilor sau pantalonilor pe care le-ati purtat o singura data.

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea diferitelor pragrame de spalare, sase butoane mici, un afisaj cu display LCD si mai multe indicatoare luminoase. Beko WTE7502B0 beneficiaza de functia de portnire intarziata astfel ca veti putea spala rufele in timpul zilei cand sunteti la serviciu.

Puncte tari

  • Consum scazut de energie si apa
  • Numar mare de programe de spalare
  • Meniu intuitiv
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului putin cam mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Beko WTE7502B0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.