marți, noiembrie 28, 2023
AcasăElectrocasniceMasina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61252 W EU pareri si...

Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61252 W EU pareri si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Indesit EWSD 61252 W EU

Daca doriti sa montati masina de spalat rufe in bucatarie, atunci cea mai buna solutie este alegerea unui model slim. Aceste masini de spalat au o adancime mai mica care le permite montarea in spatiile mai inguste precum cele de sub blaturile de lucru din bucatarie insa au si o capacitate de incarcare mai redusa, fiind destinate persoanelor singure sau familiilor fara copii. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe slim care este produsa de Indesit si care are recenzii foarte bune de la clienti.

Indesit EWSD 61252 W EU este o masina de spalat rufe cu un design clasic de culoare alba si cu un hublou cu forma eleganta si sticla transparenta. Hubloul are deschidere spre dreapta si nu are un diametru foarte larg, astfel ca rufele mai voluminoase se vor incarca mai greu. Masina are dimensiuni de 42.4 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind ideala pentru montarea intr-un apartament de mici dimensiuni.

Indesit EWSD 61252 W EU pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Indesit EWSD 61252 W EU

Indesit EWSD 61252 W EU are un motor cu o eficienta energetica buna, consumul anual de 172 kWh fiind incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica, A++. Consumul anual de apa de 8391 de litri este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate a rufelor dupa spalare daca este utilizata viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este unul rezonabil, insa nu acelasi lucru se poate spune despre cel de stoarcere care poate ajunge la 80 dB, o valoare deranjanta pentru celelalte persoane din casa.

Panoul de control are un display digital cu afisaj verde, trei butoane rotative pentru selectarea programului de spalare sau a temperaturii si vitezei de centrifugare, un buton pentru pornire/oprire si trei butoane pentru activarea optiunilor speciale. Masina dispune de 16 programe de spalare care includ atat optiuni clasice precum lana, bumbac, sintetice sau matase dar si mai moderne pentru blugi, haine si incaltaminte sport sau pentru articolele bebelusilor.

Printre functiile utile de care dispune acest model se numara si programarea intarziata care va permite sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu sau blocarea accesului copiilor la meniu care poate preveni eventualele accidente.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Consum redus de energie si apa
  • 16 programe de spalare
  • Viteza buna de centrifugare
  • Zgomot rezonabil de spalare
  • Meniu intuitiv
  • Raport foarte bun intre calitate si pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Indesit EWSD 61252 W EU

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Indesit EWSD 61252 W EU este o masina de spalat rufe slim cu programe variate de spalare si o eficienta energetica buna. Meniul intuitiv cu display digital, functiile suplimentare si raportul excelent calitate/pret fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Indesit o alegere excelenta pentru familiile fara copii.Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61252 W EU pareri si pret