Indesit IWSC51051CECO

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

Spatiile de locuit din ce in ce mai mici au facut ca si producatorii de aparate electrocasnice sa se adapteze si sa scoata pe piata modele cu dimensiuni mai mici. Un frigider cu un volum mai mic sau o masina de spalat slim vor putea fi integrate mai usor intr-o garsoniera sau un apartament cu doua camere. O masina de spalat slim va avea o capacitate de incarcare mai mica, fiind potrivita pentru persoanele care locuiesc singure, pentru pensionari sau pentru tinerii casatoriti aflati la inceput de drum. In continuare va vom prezenta un model de masina de spalat eficienta si cu dimensiuni reduse de la producatorul italian Indesit.

Indesit IWSC51051CECO este o masina de splat rufe cu un design standard de culoare alba si cu un hublou din sticla transparenta. Avand o adancime de 42 cm, aceasta masina va putea fi instalata usor atat sub blatul de lucru din bucatarie cat si pe un hol din apropierea baii.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

 

Panoul de control este mecanic fiind format dintr-un buton rotativ mare pentru selectarea programelor de spalare, doua butoane rotative mai mici pentru setarea temperaturii si a vitezei de centrifugare si sase butoane mici pentru pornire/oprire, pauza si alte alte functii.

Avand in vedere dimensiunile mici, capacitatea de incarcare este de asemenea redusa la 5 Kg de rufe, acest model fiind potrivit pentru familiile mici sau pentru persoanele mai putin active. Viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umezeala reziduala destul de ridicat dupa spalare.

Consumul pentru un program standard este de 0.898 kWh, incadrand masina intr-o clasa de eficienta energetica buna, respectiv A+. Nivelul zgomotului este unul destul de ridicat, valorile de 60 dB pentru spalare si 76 dB pentru centrifugare insemnand ca zgomotul de functionare se va auzi in toate camerele din apartament.

Indesit IWSC51051CECO beneficiaza de 16 programe de spalare precum bumbac, lana, sintetice, delicate, jeans sau sport, cel mai scurt dintre acestea avand o durata de 20 de minute. Acest program va putea fi folosit insa numai cu o incarcatura de maximum 1.5-2 Kg de rufe. Cele mai importante functii cu care este prevazut acest model sunt Eco Time care ajusteaza consumul si timpul de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate si pornirea intarziata care va permite sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi.

Puncte tari

  • Dimensiuni reduse
  • Consum scazut
  • Meniu simplu
  • Numeroase programe de spalare
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • are un nivel destul de ridicat de vibratii in timpul centrifugarii

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.