Star-Light WMV-712A

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A

eMag este cel mai mare retailer online din Romania, iar in ultimii ani a incercat sa profite de notorietatea foarte buna pentru a-si extinde afacerile. Astfel au aparut firma de reparatii Depanero, achizitia firmei de curierat Sameday Courier sau marcile proprii de aparate electrocasnice precum Star-Light.  Desi electrocasnicele Star-Light sunt incadrate in marea lor majoritate in gama entry-level, fiabilitatea si raportul calitate pret le-a adus vanzari excelente pe o piata care si asa era foarte competitiva. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat Star-Light cu functii si optiuni moderne dar si cu un pret accesibil.

Star-Light WMV-712A este o masina de spalat rufe cu design simplu de culoare alba dar cu un hublou mare cu rama neagra-argintie si sticla transparenta. Hubloul are deschidere spre stanga si un dimetru destul de larg care permite incarcarea cu usurinta a hainelor mai voluminoase sau a paturilor, lenjeriilor si perdelelor de mari dimensiuni. Acest model cu capacitate de incarcare de 7 Kg este potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane, adancimea de doar 52.7 cm permitandu-va sa o instalati si sub blatul de lucru din bucatarie.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A

Consumul anual de energie este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul cu energia electrica pentru un program de spalare standard fiind de aproximativ 70 de bani. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de redus de umiditate dupa spalare, uscandu-se astfel mult mai usor. Zgomotul pentru centrifugare la viteza maxima este de 78 dB, ceea ce inseamna ca nu veti putea sa spalati rufe cand celelalte persoane din casa se odihnesc.

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si un display LED de culoare galbena cu cinci butoane care vor fi utilizate pentru pornire/oprire sau pentru modificarea unor setari precum timpul de spalare sau viteza de centrifugare. Star-Light WMV-712A are 15 programe pentru diferite categorii de tesaturi sau haine precum lana, bumbac, sintetice, Jeans sau sport dar si un program scurt care are o durata de doar 15 minute. Un program interesant este ECO permite spalarea rufelor la o temperatura de doar 20 de grade Celsius economisind astfel si mai multa energie. Functia de blocare accesului la meniu poate fi utila daca aveti copii mici iar programarea intarziata va va permite sa spalati rufele atunci cand sunteti la cumparaturi sau in oras cu prietenii.

Puncte tari

  • Design modern
  • Meniu intuitiv si afisaj cu LCD
  • Consum redus de energie
  • Viteza buna de centrifugare
  • Numar mare de programe de spalare
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.