Whirlpool AWE 66710

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Whirlpool AWE 66710

Daca locuiti intr-un apartament mic in care spatiile utile sunt foarte limitate atunci veti avea nevoie si de aparate electrocasnice cu dimensiuni reduse. Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt cea mai buna solutie pentru holurile sau baile mai inguste. Aceste masini de spalat ofera o incarcare mai confortabila a rufelor si pot sa beneficieze de toate functiile si optiunile unei masini de spalat cu incarcare frontala. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat cu incarcare frontala care este produsa de compania americana Whirlpool.

Whirlpool AWE 66710 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu un design clasic de culoare alba si un afisaj digital de mici dimensiuni. Acest model are o latime de doar 40 de centimetri, astfel ca va ocupa un spatiu restrans, putand sa fie instalata chiar si intr-o baie mai mica. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6 Kg, fiind potrivita pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Whirlpool AWE 66710

Consumul anual de energie de 153 kWh este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar cu energia fiind de aproximativ 8.5 lei. Viteza maxima de centrifugare a masinii este de 1000 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de ridicat de umezeala dupa spalare. Zgomotul de spalare este de 59 dB iar cel de centrifugare este de 76 dB, valori destul de mari daca luam in considerare dimensiunile si capacitatea masinii de spalat.

Panoul de control situat in partea din spate a hubloului are un afisaj de mici dimensiuni, un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si mai multe butoane mici pentru pornire/oprire, pauza si personalizarea programelor de spalare. Whirlpool AWE 66710 are 18 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum bumbac, lana sau delicate dar si programe moderne precum Bumbac 95ᵒ Antibacteria, Baby sau Jeans. Cele mai scurt program are o durata de 15 minute, fiind insa potrivit pentru tricouri sau camasi foarte putin murdare.

Optiunile de care beneficiaza acest model sunt clatire intensiva, prespalare sau pauza pentru adaugarea unor rufe dupa pornirea programului de spalare. Functia al 6-lea simt adapteaza consumul de energie si apa dar si timpul de spalare in functie de cantitatea de rufe din masina, iar pentru blocarea accesului copiilor la meniu puteti utiliza functia Child Lock.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Consum redus de energie
  • 18 programe de spalare
  • Meniu cu afisaj digital
  • Adaptarea consumului in functie de incarcatura de rufe
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat
  • Cablul de alimentare este destul de scurt

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Whirlpool AWE 66710

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.