Whirlpool AWOC 5104

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 5104

Desi aparatele electrocasnice cu dimensiuni si capacitate mare sunt foarte cautate, exista o cerere constanta si pentru astfel de aparate cu dimensiuni mai reduse. De exemplu, o masina de spalat rufe de mici dimensiuni va fi perfecta atat pentru tinerii care abia si-au intemeiat o familie cat si pentru pensionarii care sunt mai putin activi. O astfel de masina va avea dimensiuni mai reduse putandu-se instala si in holuri, bucatarii sau bai mai inguste. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat cu o capacitate mica pe care o puteti gasi in oferta marilor magazine de profil.

Whirlpool AWOC 5104 este o masina de spalat rufe cu un design simplu de culoare alba si un hublou cu sticla transparenta. Acest model are o capacite de doar 5 Kg, fiind potrivita pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familiile fara copii. Dimensiunile reduse de 52 x 59.5 x 84.5 cm permit instalarea masinii si sub blatul din bucatarie sau pe un hol mai ingust din apropierea baii.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 5104

Consumul de energie nu este foarte redus in pofida dimensiunilor mici, cei 165 kWh pe an fiind incadrati doar in clasa energetica A+. Nivelul zgomotului pentru spalare de 59 dB este comparabil cu cel al altor masini cu specificatii similare, iar cel pentru centrifugare putand sa ajunga la 74 dB. Viteza de centrifugare maxima este de 1000 de rotatii pe minut fiind incadrata in clasa de eficienta C. Dupa spalare, rufele au un grade de umiditate destul de mare de aproximativ 62% astfel ca vor trebui uscate in aer liber sau intr-un spatiu bine aerisit.

Panoul de control mecanic are un meniu foarte simplu format dintrun buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si opt butoane mai mici pentru diferite functii si optiuni suplimentare. In plus, exista mai multe leduri care vor confirma selectarea unei anumite optiuni sau stadiul programului de spalare. Whirlpool AWOC 5104 are 12 programe de spalare eficiente precum spalare manuala, lana, mixt, bumbac, jeans, rufe de fiecare zi sau rufe delicate si un program rapid de 30 de minute pentru rufele mai putin purtate si cu un grad redus de murdarie. Viteza de centrifugare are 4 niveluri cuprinse intre 400 si 1000 de rotatii pe minut iar functia de siguranta va indeparta spuma in exces care impiedica curatarea si clatirea eficienta a rufelor.

Puncte tari

  • Design simplu si compact
  • Nivel rezonabil al zgomotului de spalare
  • Numar mare de programe
  • Panoul de control mecanic cu meniu simplu
  • Raport calitate/pret foarte bun

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 5104

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.