Indesit Innex XWDA 751480X

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Cu Uscator Indesit Innex XWDA 751480X

Masinile de spalat cu uscator reprezinta o solutie excelenta pentru persoanele care nu au un balcon, un uscator sau o curte unde sa usuce rufele. Utilizand o astfel de masina de spalat veti putea sa purtati hainele imediat dupa spalare, fara sa mai trebuiasca sa asteptati sa se usuce. Capacitatea de uscare a acestor masini este insa mai mica decat cea de spalare astfel ca pentru a usca rufele spalate va trebui sa folositi mai multe cicluri de uscare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu uscator cu un raport excelent calitate/pret care este produsa de Indesit.

Indesit Innex XWDA 751480X este o masina de spalat cu uscator cu design clasic de culoare alba si un hubloul cu margine argintie si sticla transparenta. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 54 x 85 cm putand sa fie instalat alaturi de masina de spalat intr-un hol ingust sau intr-un alt spatiu de mici dimensiuni. Capacitatea de spalare a masinii este de 7 Kg, fiind potrivita pentru familiile cu cel mult doi copii, iar capacitatea de uscare este de 5 Kg, astfel ca va trebui sa uscati rufele in doua cicluri consecutive.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Cu Uscator Indesit Innex XWDA 751480X

Consumul de energie este incadrat in clasa de eficienta energetica A, valoarea anuala fiind de 210 kWh pentru spalare si 952 kWh pentru spalare si uscare. Acest model are un nivel de centrifugare maxima de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate destul de scazuta dupa spalare. Zgomotul de spalare de 54 dB este comparabil cu cel al altor modele cu caracteristici similare, insa cel pentru centrifugare de 80 dB, este ridicat astfel incat nu ar trebui sa spalati rufele la ore tarzii din noapte.

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, doua butoane mici pentru pornire oprire si pauza, un buton pentru functia de spalare si un display LCD cu 3 butoane pentru persoanlizarea programelor de spalare. Indesit Innex XWDA 751480X are 14 programe eficiente de spalare precum rufe delicate, bumbac, sintetice sau lana, cel mai rapid program de spalare avand o durata de 30 de minute. Folosind functia de spalare si uscare rapida va trebui sa asteptati doar 45 de minute pana veti putea sa imbracati un tricou proaspat spalat.

Daca doriti sa spalati rufele atunci cand sunteti la serviciu puteti folosi functia de programare intarziata iar utilizarea periodica a ciclului de auto-curatare va asigura functionarea corecta masinii de spalat.

Puncte tari

  • Design modern cu afisaj LCD
  • Consum redus de energie
  • Viteza mare de centrifugare
  • Numar mare de programe de spalare
  • Program rapid de spalare si uscare
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat
  • Programele de spalare si uscare au o durata destul de lunga

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Cu Uscator Indesit Innex XWDA 751480X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.