Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Vase Arctic DFSA60W1

Exista foarte multe persoane pasionate de gatit, dar foarte putine dintre acestea agreaza spalarea vaselor si tacamurilor folosite la prepararea si servirea diferitelor felurilor de mancare. Pentru toate aceste persoane, cea mai buna solutie este achizitia unei masini de spalat vase care va poate scuti de aceasta activitate neplacuta. Utilizand o masina de spalat vase veti reduce simtitor consumul de apa dar va veti proteja si mainele de contactul cu substantele de curatare sau cu grasimile din mancare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat vase produsa de compania autohtona Arctic care ofera un raport excelent calitate/pret.

Arctic DFSA60W1 este o masina de spalat vase clasica cu undesign simplu de culoare alba si un panou de control cu butoane si leduri. Masina are dimensiuni de 85 x 59.8 x 60 cm si o capacitate de incarcare de 12 seturi de vase, fiind potrivita pentru familiile care au copii si care gatesc mai des. In interior, masina are doua cosuri in care veti putea sa puneti vase de diferite marimi dar si tacamuri sau pahare care vor fi spalate eficient cu ajutorul pulverizarii pe doua niveluri.

Arctic DFSA60W1

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Vase Arctic DFSA60W1

Arctic DFSA60W1 are un consum energetic anual de 290 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, un ciclu de spalare standard consumand 1.02 kWh si 14 litri de apa. Eficienta la uscare este incadrata in clasa A care este cea mai buna, vasele si tacamurile fiind uscate rapid cu ajutorul aerului cald care este distribuit uniform in interior. Nivelul zgomotului de 54 dB este unul rezonabil, astfel ca aproape nici nu veti auzi masina chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau living.

Panoul de control electronic este format din trei butoane, unul pentru pornire/oprire si selectarea programului de spalare, unul pentru start/pauza si unul pentru incarcarea la jumatate a masinii si mai multi indicatori luminosi care va informeaza de stadiul programului sau de necesitatea adaugarii de sare si substanta de clatire. Acest model dispune de 5 programe de spalare: Eco 50 pentru vasele cu grad mediu de murdarie, Eficient 58 pentru spalarea rapida a vaselor, Expres 30 pentru vasele putin murdare, Zilnic pentru vasele cu grad redus si mediu de murdarie si Intensiv 70 pentru oalele si tigaile murdare.

Asa cum am specificat anterior, acest model dispune de optiunea de incarcare pe jumatate care reduce atat timpul de spalare dar si consumul de energie si apa. Achizitionand aceasta masina de spalat vase in perioada urmatoare veti beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de Arctic.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Capacitate buna de incarcare
  • 5 programe eficiente de spalare
  • Meniu simplu
  • Consum rezonabil de apa
  • Garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Vase Arctic DFSA60W1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.