Masina de spalat vase incorporabila

Click aici pentru a comanda Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++ la cele mai bune preturi!

Aceasta masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++ ofera spatiu pentru 12 seturi si vine echipata cu 8 programe din clasa A++, Display LED si Touch Control. Toate aceste functii fac ca modelul de masina de spalat vase sa fie cel mai bun prieten al intregii familii, pentru ca nimeni nu va trebui sa mai piarda timp cu spalatul de mana al vaselor.

Clasa energetica A++

Avand o clasa energetica superioara, aceasta masina de spalat ofera rezultatele perfecte pentru consumul diminuat de resurse. Se economiseste astfel timp si energie la fiecare spalare.

Capacitate superioara pentru 12 seturi

Acest model de masina de spalat are o foarte mare capacitate, gazduind 12 seturi de vase simultan, asa incat intreaga familie sa aiba mereu la indemana vase curate.

La o singura atingere se poate seta programul perfect alaturi de functiile suplimentare. Un afisaj elegant este cel care tine la curent evolutia ciclurilor de spalare. In plus, masina poate fi programata in functie de dorintele utilizatorului. Poate fi setata sa inceapa spalarea intr-un interval cuprins intre 1 si 19 ore. Acesta este un avantaj major, in special pentru familiile cu copii, care au nevoie de liniste in orele de somn.

Masina de spalat se poate incarca si pe jumatate

Utilizatorul are posibilitatea de a alege fara nicio grija sa porneasca masina de spalat vase chiar si in momentul in care aceasta nu este plina. Se poate economisi astfel energie si timp pentru spalarea unor cantitati mai mici de vase, fara sa fie nevoie sa se astepte ca masina de spalat sa fie umpluta complet. Aceasta functie poate fi selectata in asa fel incat sa actioneze si asupra anumitor zone. Spre exemplu, poate spala doar cosul de jos, pe cel de sus sau pe ambele simultan.

Optiuni de clatire suplimentara

Functiile speciale care adauga cicluri de clatire suplimentare ofera vase perfecte si stralucitoare. Optiunea pentru tableta, de exemplu, functioneaza astfel: in momentul in care apa este la temperatura optima pentru ca detergentul din tableta sa fie dizolvat corect, masina de spalat va incepe efectiv procesul de spalare.

Click aici pentru a comanda Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++ la cele mai bune preturi!

Heinner HDW-BI6082TA++

Costurile sunt ajustabile pe inaltime

Acest sistem simplu pentru ajustarea cosului superior face ca masina de spalat sa fie usor de adaptat la spatiul interior pentru o mare varietate de dimensiuni de vase. Cosul din partea de sus permite reglarea chiar si daca a fost deja incarcat, pentru ca nu este nevoie sa fie scos de pe sine pentru a i se modifica pozitia.

Suportul pentru tacamuri

Acest suport este un spatiu special, dedicat unei incarcari optime a tacamurilor in masina de spalat. Asigura cel mai bun nivel de spalare pentru tacamuri de orice dimensiune. In plus, pentru mai mult spatiu in cosul de jos, suportul se poate indeparta foarte usor.

Cu ajutorul sistemului Aquastop, aceasta masina de spalat poate functiona nestingherita pe timpul noptii sau in momentul in care nu este nimeni acasa, pentru ca se va evita optim inundatia, in cazul in care apar probleme. Cu ajutorul acestei masini de spalat, grijile legate de curatarea vaselor dispar complet.

Click aici pentru a comanda Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++ la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.