Masina de spalat vase incorporabila

Click aici pentru a comanda Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE la cele mai bune preturi!

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE este cea mai buna solutie atat pentru persoanele care au o viata foarte ocupata, cat si pentru cele care vor sa petreaca mai mult timp alaturi de familie si de prieteni si sa scape de corvoada de a spala vasele de mana.

Tehnologie Zone Wash 3D

Zone Wash 3D este un sistem nou de spalare, cu 5 jeturi de apa independente, care permite o curatare foarte buna si care consuma cu 40% mai putin curent, facand astfel o economie semnificativa la energia electrica. Poate fi selectat un singur raft pentru a obtine mai multa putere de curatare si pentru a economisi mai multa energie.

Tehnologie Flexi Load Eco

Sistemul unic al masinii ofera o foarte buna flexibilitate in modul in care sunt aranjate vasele. Din momentul acesta este mult mai simplu: cu ajutorul configurarii partilor mobile sau a partilor detasabile, spatiul din interiorul masinii va fi maximizat.

Optiune start delay

Cu ajutorul optiunii Start Delay pot fi setate mai multe optiuni pentru masina de spalat vase, in scopul de a incepe un ciclu de spalare in momentul potrivit pentru propriile nevoi. Astfel, masina de spalat va porni singura in afara orelor de somn ale bebelusului sau atunci cand vecinii sunt plecati, in functie de setarile facute de utilizator.

Tehnologia Light on the floor

Lumina oferita de led este proiectata in directia pardoselii si indica faptul ca aparatul functioneaza. Aceasta lumina ramane aprinsa in timp ce ciclul se desfasoara si clipeste in momentul in care ciclul de spalare se termina.

Un sertar dedicat pentru tacamuri ajuta foarte mult la spalarea acestora in conditii optime. Totodata, este marit si spatiul disponibil existent in masina de spalat vase.

Masina are optiune de spalare doar pentru un raft, ceea ce inseamna ca va putea sa spele unui numar de vase mai mic, fara sa se astepte umplerea completa a masinii de spalat. In acest fel, se ofera rezultate impecabile si un consum redus de apa.

Click aici pentru a comanda Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE la cele mai bune preturi!

Hotpoint HSIO3O23WFE

Cu ajutorul functiei Hot point se poate obtine mai mult spatiu in momentul in care este nevoie, eliminand raftul superior. Astfel, incap si vasele de dimensiuni foarte mari sau cu forme neobisnuite, fara niciun efort.

Sunt oferite mai multe optiuni pentru spalare, astfel incat fiecare nevoie sa fie indeplinita. De asemenea, se poate adapta si adauga spatiu dupa cum este nevoie, datorita tuturor rafturilor modulare existente si datorita suportului perfect pliabil.

Spatiul existent ofera dimensiuni impecabile. De asemenea, modelul este unul prietenos cu mediul inconjurator.

Mai multe programe pentru orice tip de articol

Programele sunt special create pentru articole delicate, program de tip expres, pentru 30 de minute, program pe timp de noapte sau pentru inmuiere si igienizare. Cu ajutorul acestei masini de spalat vase pot fi curatate chiar si cele mai complexe depuneri.

Adaugand la toate acestea si functiile variate de care dispune, cum ar fi pornirea intarziata, spalarea pe mai multe zone, raftul superior ajustabil si sistemul de protectie, aceasta masina de spalat se transforma intr-un aliat de nadejde pentru orice persoana.

Click aici pentru a comanda Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.