Mio, cunoscutul producator de camere video pentru masini, gps-uri si ceasuri inteligente a lansat de curand seria J care cuprinde in acest moment doua modele MiVue J60 si MiVue J85. Camerele de tip DashCam au primit un design nou, mai discret, menit sa ocupe mai putin spatiu pe parbriz.

Noua serie MiVue J a fost regandita in totalitate din punct de vedere design, folosind o carcasa compacta, fara display, fiind optimizata pentru a oferi o experienta cat mai buna la volan, datorita dimensiunilor reduse a carcasei.

Cele doua camere captureaza continut de calitate Full HD (1920X1080px) MiVue J60 si 2.5K QHD (2560x1600px) MiVue J85, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte prin modul Night Mode. Ambele includ tehnologii avansate de siguranta la volan printre care amintim: Mesaje vocale, Monitorizare GPS, Alerte camere de securitate, Avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare, Mod parcare, Alerta viteza sau Alerta oboseala.

Partea cea mai interesanta din punctul meu de vedere este inregistrarea permanenta, care, prin cea mai noua tehnologie de detectare a miscarii, camera se actviteza si captureaza imagini in mod automat, in momentul in care detecteaza miscare in fata masinii. Aceasta optiune este disponibila doar pe modelul MiVue J85.

Comanda acum camere auto MiVue la cele mai bune preturi!

 

MiVue

Mai jos aveti cele mai importante catacteristici tehnice ale celor doua modele lansate de Mio:

 

Caracteristici tehnice

Mio MiVue J60

Mio MiVue J85

Rezolutie

Full HD 1920 x 1080p/30fps

2.5K QHD 1600p

Unghi vizualizare

150°

150°

Senzor video

F22 (2M)

STARVIS™ IMX326

Diafragmă

F1.8

F1.8

Formatul inregistrarii

.MP4 (H.264)

.MP4 (H.264)

Inregistrare audio

Da

Da

Mod noapte

Da

Da

Conectivitate

Wifi

Wifi

GPS integrat

Da

Da

Senzor G cu 3 axe

Da

Da

Memorie

microSD, până la 128 GB

microSD, până la 128 GB

Baterie

240mAh

240mAh

Avertizari

Avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare (LDWS)

Avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare (LDWS)

 

Cum arata Mio MiVue J60 si ce caracteristici tehnice are?

MiVue J60 filmeaza la rezolutie FullHD cu 30 fps (cadre pe secunda), are un senzor F22 de 2Mpx, un unghi de vizualizare de 150° si cantareste doar 79 grame. Are modul de WiFi integrat si poate salva continut direct pe un dispozitiv mobil prin intermediul aplicatiei MiVue Pro. Se poate actualiza inclusiv firmware-ul prin WiFi OTA (Over the air).

Cum arata Mio MiVue J85 si ce caracteristici tehnice are?

Mio MiVue J85 captureaza imagini cu un senzor marca Sony STARVIS CMOS si este dotat cu lentile capabile sa surprinda la unghiuri de 150°. Diafragma f1.8 are capacitatea de a inregistra continut bine iluminat chiar si pe timp de noapte. La fel ca MiVue J60, are modul de WiFi integrat capabil sa salveze inregistrari direct pe un dispozitiv mobil prin intermediul aplicatiei MiVue Pro. Este o adevarata bijuterie in materie de Dash Cam.

Comanda acum camere auto MiVue la cele mai bune preturi!

Pentru cei interesati, MiVue J85 este compatibil si cu camera de luneta Mio MiVue A30, oferind impreuna o imagine de ansamblu pe tot parcursul deplasarii, avand asigurat atat fata masinii cat si spatele acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.