DELL S2240T

Un monitor touchscreen a devenit ceva obisnuit, datorita usurintei in folosire si a imaginii de exceptie pe care o reda.

Unul dintre cele mai performante monitoare din aceasta categorie este monitorul Touchscreen Dell S2240T 21.5 inch 12ms.

Panoul folosit este de tipul VA (Vertical Alignment) ce ne ofera o imagine Full HD cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un contrast bun, o calitate de exceptie a culorilor si o sensibilitate tactila remarcabila.

Culorile rosu si albastru sunt foarte apropiate de nuantele ideale, iar gama cromatica este foarte larga.

Timpul de raspuns al monitorului este de 12 ms, iar unghiul de vizualizare de 178 / 178 grade face monitorul usor de observat indiferent de pozitia in care este asezat privitorul.

Luminozitatea este de 200 cd / mp, iar contrastul dinamic poate ajunge pana la 8.000.000 : 1. De altfel, contrastul este mai mare iar nuantele de negru sunt mai mari fata de un monitor cu un panou TN obisnuit, dar culorile devin astfel ceva mai pale.

Designul este elegant, rama subtire ce inconjoara ecranul oferindu-i atat un grad sporit de protectie cat si o personalitate distincta, ce face monitorul usor de observat si de manevrat.

Carcasa de un negru mat (cu o grosime de 1,7 inch) este sustinuta de un stand elegant de culoare argintie, ce permite inclinarea monitorului catre spate pana la un unghi maxim de 60 de grade.

Standul poate fi eliminat cu usurinta daca se doreste montarea monitorului pe un perete, acesta fiind compatibil VESA.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Pentru Monitor Touchscreen DELL S2240T 21.5 inch 12ms

 

Porturile video (DVI – D, HDMI, VGA, USB 2.0) sunt ascunse privirii, sunt pozitionate in partea din spate a monitorului si nu influenteaza simetria constructiva a monitorului.

Acestea permit conectarea directa a monitorului la laptop, camera foto, telefon sau alte dispozitive electronice cu o foarte mare usurinta.

In partea dreapta a produsului sunt amplasate patru butoane de functii si un comutator pentru alimentare.

Imaginea este in permanenta miscare, acest monitor touchscreen asigurand opt setari de imagine (intre care Multimedia, Film, Standard, Joc, Text, Cald si Rece), iar in plus se poate selecta sursa de intrare si modul de culoare afisat ; cu alte cuvinte, fiecare aplicatie isi poate avea un mod prestabilit si personalizat al culorilor.

Daca produsul este setat in modul film sau joc se pot regla inclusiv nivelurile de nuanta si saturatia de culoare.

Capacitatea tactila este simpla si intuitiva, utilizatorul poate glisa si prinde imaginea, o poate mari si micsora cu aceeasi usurinta cu care deschide monitorul.

Consumul de energie electrica este de numai 20 de wati, cu 28.57 % mai mic fata de generatia anterioara de monitoare touchscreen de la Dell.

Energia este economisita cu ajutorul functiei PowerNap, ce estompeaza monitorul atunci cand acesta nu este in uz.

Puncte forte:

  • Diagonala mare;

  • Touchscreen;

  • Design elegant;

  • Poate fi montat si pe perete;

Puncte slabe:

  • Imaginea isi poate pierde stralucirea daca este privita dintr-un anumit unghi;

  • Nuantele de verde sunt pale;

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Pentru Monitor Touchscreen DELL S2240T 21.5 inch 12ms

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.