Acer Predator Black

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Acer Predator Black

Foarte multi gameri considera ca jocurile pe PC ofera o experienta mult mai buna in comparatie cu cea oferita de console. Acest fapt se datoreaza in mare parte utilizarii tastaturii si mouse-ului in detrimentul unui controler. Daca controlerele au in principiu aceleasi dimensiuni si functii, oferta mouse-urilor de gaming este foarte variata atat in ceea ce priveste designul, forma sau marimea cat si rezolutia, numarul de butoane sau   greutatea. Veti putea astfel alege un mouse pentru shooter-e, RPG-uri sau pentru jocurile eSports. In continuare va vom prezenta un mouse de gaming cu dimensiuni mai mari de la producatorul taiwanez Acer.

Acer Predator Black este un mouse optic de gaming cu o forma ergonomica si un design de culoare neagra. In partea inferioara se afla logoul diviziei de gaming a companiei tawianeze Acer dar si cel al producatorului de periferice SteelSeries, care este subcontractantul acesui mouse.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Acer Predator Black

 

Mouse-ul are dimensiuni destul de mari (12.9 x 6.8 x 4.3 cm) fiind potrivit pentru persoanele cu maini mai mari si pentru o priza de tip palm grip. Cablul are o lungime de 2 metri si un conector placat cu aur pentru o transmitere cat mai fidela a miscarilor mouse-ului.

Suprafata exterioara este mata si catifelata, oferind mouse-ului o utilizare confortabila si fara ca mana sa transpire. Partile laterale sunt acoperite cu un cauciuc texturat care asigura de asemenea o buna aderenta chiar si in cazul unor miscari bruste si rapide.

Mouse-ul are o rezolutie cuprinsa intre 100 si 6500 DPI care poate fi modificata cu ajutorul butonului situat in partea din spate a rotitei de scroll dar si prin intermediul unui software pus la dispozitie de producator. Predator Black are 5 butoane si o rotita de scroll care se apasa usor si care pot fi programabile in functie de preferinte.

Acer Predator Black are un sistem de iluminare RGB pe logo si pe rotita de scroll care poate fi personalizat prin intermediul software-ului SteelSeries Engine 3, care este foarte usor de utilizat. Prin intermediul aceluiasi software veti putea programa butoanele mouse-ului, salva diferite profile sau ajusta valorile DPI-ului.

Punctet tari

  • Forma ergonomica
  • 6 butoane programabile
  • Alunecare usoara
  • Sistem de iluminare RGB
  • SteelSeries Engine 3 software

Puncte slabe

  • Are un pret destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Acer Predator Black

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.