ASUS Cerberus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret ASUS Cerberus

Producatorul taiwanez Asus este cunoscut in Romania in special pentru desktop-uri, laptpuri sau placi de baza si alte componente insa are si o gama de periferice de gaming foarte apreciata. In plus, la fel ca si alti producatori de periferice are cateva seturi de gaming care contin o tastatura, un mouse si un mouse-pad. Unul dintre aceste seturi poarta numele de Cerberus, un un caine cu trei captete din mitologia greaca, care pazeste intrarea in infern. Acest set este destinat gamerilor cu un buget mai redus dar care nu doresc sa faca rabat la calitate. In continuare va vom prezenta caracteristicile mouse-ului care face parte din setul Cerberus produs de Asus.

ASUS Cerberus este un mouse optic cu un design ambixetru de culoare neagra si cu un logo care poate fi iluminat in mai multe culori. Forma ergonomica asigura o utilizare confortabila indiferent de priza pentru persoanele cu maini mai mari, nefiind potrivit pentru copii sau persoane cu maini mici. Cablul are o lungime de 1.8 metri si este imbracat in material textil care ii asigura un nivel bun de rigiditate. In plus, mufa USB este placata cu aur garantand un transfer mai sigur al semnalului catre laptop sau desktop.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret ASUS Cerberus

 

Ambele laterale sunt acoperite cu un strat de cauciuc texturat care asigura o aderenta buna chiar si cand degetele sunt putin transpirate. Cerberus are un sistem de iluminare pe logo care isi schimba culoarea cu fiecare treapta de DPI. Cele patru picioruse sunt putin cam mici insa pot asigura o alunecare usoara in special pe mouse pad-urile mai dure.

Rezolutia mouse-ului este de 2500 DPI, putand fi ajustata in patru trepte (500, 1000, 1500, 2500) cu ajutorul butonului aflat in spatele rotitei de scroll. ASUS Cerberus are 5 butoane si o rotita de scroll care este putin mai sensibila si zgomotoasa. Butoanele laterale necesita o apasare mai puternica ceea ce face ca utilizarea acestora sa nu fie foarte usoara. Suprafata cauciucata a mouse-ului nu pastreaza amprente si se paote curata usor cu o carpa umezita.

Puncte tari

  • Forma ergonomica
  • Ambidextru
  • Rezolutie ajustabila
  • Cablu protejat cu mesh textil
  • Alunecare usoara
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Greu manevrabil pentru persoanele cu maini mici
  • Click-urile sunt putin cam zgomotoase

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret ASUS Cerberus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.