Mouse-gaming

Click aici pentru a comanda Mouse gaming Corsair M55 RGB Pro la cele mai bune preturi!

Corsair s-a remarcat inca de la aparitia pe piata prin cele mai bune mouse-uri pentru gaming. Corsair M55 RGB PRO este un mouse ambidextru, foarte elegant si interesant, care, pe langa infrumusetarea biroului, ajuta si la o experienta mult mai buna in momentul utilizarii.

Utilizatorul isi poate alege singur directia

Acest mouse are doar 86 de grame si un design foarte versatil, care permite abordarea jocurilor in mod high end, utilizand cea mai confortabila parte. Specialistii de la Corsair au inteles faptul ca nu toti utilizatorii sunt dreptaci si uneori este nevoie ca mouse-ul sa fie manevrat cu mana stanga, de unde a rezultat si acest produs care permite alegerea mainii. In plus, utilizatorul poate amplasa mana pe suprafata mouse-ului in functie de cum prefera, fie sprijinind palma, fie degetele.

Un mouse foarte precis

Corsair M55 RGB este un mouse care permite utilizatorului sa controleze foarte bine jocurile, datorita a 12400 DPI care ofera un nivel maxim de acuratete. Tot la capitolul constructie, acest mouse pare a fi fost proiectat special pentru a rezista cat mai mult. Mouse-ul este garantat pana la maxim 50 de milioane de click-uri si are un cablu impletit, care va rezista perfect zilelor intense de jocuri. Materialul din care este construit mouse-ul este unul foarte durabil, ceea ce sugereaza ca specialistii de la Corsair s-au pus in pielea jucatorilor ceva mai agitati si nervosi, care obisnuiesc sa loveasca mouse-ul de diferite suprafete.

Un mouse usor de configurat

Acest mouse este gata de folosire inca de cand a fost scos din cutie. Utilizatorul trebuie doar sa conecteze mouse-ul la USB si sa inceapa jocul. Setarile se vor face foarte usor, iar mouse-ul dispune de 8 butoane programabile. Cu ajutorul acestora utilizatorul isi poate crea avantaje in joc, utilizand macro comenzile si remiterile.

Click aici pentru a comanda Mouse gaming Corsair M55 RGB Pro la cele mai bune preturi!

Corsair M55 RGB Pro

De asemenea, anumite jocuri pot cere o viteza mai mare a mouse-ului, in timp ce altele necesita mai multa precizie. DPI-ul poate fi schimbat si utilizatorii au posibilitatea de a oscila intre 3 setari diferite pentru a obtine un DPI optim.

Datorita DPI-ului reglabil, acele imagini, in care vizorul armei este focalizat direct pe inamic, pentru un headshot demn de YouTube, sunt posibile si in propria casa, nu doar pe canalele de YouTube premium.

Lumina de fundal dinamica pentru un aspect interesant al biroului

Mouse-ul are o lumina de fundal personalizabila si dinamica. Permite mai multe presetari si are efecte personalizabile, astfel incat mouse-ul sa se integreze in intreg sistemul si sa ofere un aspect unitar si sofisticat biroului. Combinat cu mouse pad-ul potrivit, va oferi un design foarte atent gandit oricarui spatiu de lucru sau de gaming.

Chiar daca pe timpul utilizarii si ziua sunt preferate jocurile de lumini, noaptea, in timpul somnului, acest mouse permite setarea pe lumina continua, ceea ce inseamna ca, pe langa dispozitiv electronic, el poate functiona si ca lumina de veghe si nu va perturba deloc somnul.

Mouse-ul Corsair M55 este solutia perfecta atat pentru gameri, cat si pentru profesionisti care se ocupa de editare foto si video si de prelucrarea materialelor grafice, oferind precizie, usurinta de utilizare, confort si durabilitate extinsa.

Click aici pentru a comanda Mouse gaming Corsair M55 RGB Pro la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.