Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming Logitech G403 Prodigy

Mouse-urile de gaming nu au fost niciodata atat de versatile in ceea ce priveste designul, numarul de butoane sau sistemele de iluminare. Formele specifice uneia sau mai multor tipuri de priza, butoanele de diferite marimi care se pot programa sau sistemele de iluminare RGB cu una sau mai multe culori sunt caracterisice mouse-urilor mid-range. Un mouse premium va avea in plus o memorie integrata pentru salvarea diferitelor profiluri, o greutate ajustabila dar si o sensibilitate care se poate modifica intr-un interval cat mai larg. In continuare va vom prezenta un mouse de gaming high-end produs de Logitech.

Logitech G403 Prodigy este un mouse de gaming cu un desgin ergonomic de culoare neagra cu un logo iluminat situat putin mai sus decat in cazul altor modele. Dimensiunile de 124 x 68 x 43 mm sunt potrivite pentru persoanele cu maini putin mai mari si ofera o utilizare confortabila indiferent de tipul de priza pe care il utilizati. Lateralele mouse-ului sunt acoperite cu cauciuc care asigura un control bun chiar si in cazul unor miscari bruste sau rapide.

Logitech G403 Prodigy

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming Logitech G403 Prodigy

Cablul mouse-ului are o lungime de 2.13 metri si este putin cam rigid chiar daca este imbracat in materiale textil. Greutatea de 87.3 g nu este foarte mare avand in vedere dimensiunile mouse-ului insa aceasta poate fi marita adaugand greutatea de 10 g disponibila in pachet. Cele doua skates-uri arcuite ofera o alunecare usoara atat pe un pad mai rigid cat si pe unul mai moale.

Mouse-ul are 5 butoane cu apasare usoara, cel din spatele rotitei de scroll fiind utilizat pentru setarea rezolutiei. Rezolutia maxima este de 12.000 DPI iar timpul de raspuns este excelent, mouse-ul fiind ideal pentru jocurile de tip first-person shooter, action/adventure sau real-time strategy.

Mouse-ul beneficiaza de un sistem de iluminare pe logo si rotita de scroll care poate fi personalizat cu ajutorul software-ului care este extrem de intuitiv. Tot din acest program puteti sa programati butoanele, sa modificati DPI-ul sau sa salvati diferite profile in memoria integrata a mouse-ului.

Puncte tari

  • Design ergonomic
  • Sensibilitate excelenta
  • Butoane cu apasare usoara
  • Software dedicat
  • Greutate ajustabila
  • Memorie integrata

Puncte slabe

  • Rotita de scroll se apasa cam greu
  • Cablul este putin cam rigid

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming Logitech G403 Prodigy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.