Redragon Nemeanlion

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming Redragon Nemeanlion

Perifericele de gaming au cunoscut o perioada de dezvoltare rapida astfel ca pana si modelele mai ieftine beneficiaza de cele mai noi tehnologii. Astfel, un gamer incepator va putea achizitiona un mouse de gaming cu un senzor ajustabil de sensibilitate si cu timp de raspuns excelent la mai putin de 100 de lei. Unul dintre producatorii care ofera produse mid range la preturi excelente este Redragon, iar in continuare va vom prezenta modeulul Nemeanlion care are reviewuri foarte bune si un raport excelent calitate/pret.

Redragon Nemeanlion este un mouse optic de gaming cu un design bicolor rosu negru si cu un sitem de iluminare pe logo si alte doua leduri. Mouse-ului are o forma ergonomica si dimnensiuni de 13 x 8 x 3.5 cm astfel ca va oferi o utilizare confortabila chiar si pentru sesiunile de cateva ore de gaming. Mouse-ul nu este foarte usor avand o greutate de 130 g, insa este foarte confortabil si se poate controla foarte usor.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming Redragon Nemeanlion

 

Cablul are o lungime de 1.8 metri, este imbracat in materiale textil in aceeasi combinatie rosu-negru iar mufa USB este placata cu aur pentru a transmite mai fidel informatiile catre PC. Mouse-ul are 6 butoane si o rotita de scroll, din care cele laterale au functiile de forward si back in aplicatii sau browser. Primul buton din spatele rotiteti de scroll este pentru ajustarea DPI-ului iar al doilea pentru schimbarea culorii sistemului de iluminare.

Rezolutia senzorului poate fi ajustata in 4 trepte intre 500 si 3000 DPI  iar sistemul de iluminare beneficiaza de 7 culori precum verde, violet albastru sau alb. Micro switch-urile butoanelor principale sunt garantate pentru 10 milioane de click-uri, mai mult decat suficient chiar si pentru o perioada de utilizare mai lunga a mouse-ului.

Plasticul mat si suprafetele laterale cauciucate ofera o buna aderenta indiferent de priza pe care o utilizati. Cele patru picioruse din teflon sunt destul de mari pentru a asigura o alunecare usoara atat pe un pad mai gros si mai moale cat si pe unul mai subtire si mai dur.

Puncte tari

  • Materiale de calitate
  • Rezolutie ajustabila
  • Forma ergonomica
  • Sistem de iluminare cu 7 culori
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Nu are un software pentru persoanalizarea butoanelor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Mouse Gaming Redragon Nemeanlion

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.